اسماعیل قربانی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: همه اختلالات شبکه اینترنت مرتبط با زیرساختهای مخابراتی نبوده و باید شرکتهای خدماتی، اپراتورها و سرویسدهندهها نیز مشکلات خود را رفع و به توسعه زیرساختها بپردازند.
وی افزود: توسعه زیرساختهای مخابراتی در نقاط مختلف استان اصفهان در حال انجام بوده و با تعریف طرح «نجما» برای توسعه امکانات، شبکه فیبر نوری توسعه میدهد.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان اصفهان، ادامه داد: اتصال ۲۰۰ هزار نقطه به شبکه فیبر نوری یکی از برنامههای مهم در استان تا پایان سال ۱۴۰۲ است که مستلزم همکاری مسئولان شهرستانی است.
وی اضافه کرد: با اجرای چنین طرحی سرعت دسترسی به اینترنت افزایش یافته و مشترکان از خدمات بیشتری بهره میبرند.
به گفته قربانی، شبکه مسی که در حال حاضر برای ارتباطات تلفن ثابت استفاده میشود سرعت اینترنت را نمیتواند افزایش دهد و فاصله تا مرکز در میزان سرعت تأثیر دارد.
وی با بیان اینکه بهرهبرداری از فضای مجازی و فناوریهای نوین به میزان سرعت بستگی داشته، تصریح کرد: بسیاری از این نارضایتیها به سبب سرعت بوده که با اجرای شبکههای فیبر نوری رفع خواهد شد و البته سرویس دهنده نیز باید سهم خود را در ارائه خدمات ایفا کند.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان اصفهان به ضریب نفوذ تلفن ثابت و همراه اشاره کرد و یادآور شد: این شاخص برای تلفنهای ثابت در استان ۴۶ درصد و برای تلفن همراه ثبت نامی ۱۴۰ درصد و تلفن همراه دایر ۱۰۵ درصد است.
وی درباره اجرای شبکه فیبر نوری در تیران و کرون نیز گفت: این پروژه در بخشهایی از این شهرستان اجرایی شده که منطقه مسکن مهر ۱۹۵ واحدی بنیاد مسکن به بهرهبرداری رسید و مابقی شهر نیز در دستور کار قرار گرفت.
قربانی بهروز رسانی خدمات تلفن ثابت را منجر به ارائه اینترنت تا ۵۰ مگابایت برای مشترکان اعلام کرد.
انتهای پیام