به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه راشا تودی، روز پنجشنبه نتایج این مطالعه سالانه تحت عنوان "مطالعه مداوم رفتاری نیروهای مسلح انگلیس" توسط ارتش این کشور منتشر شد.
بر اساس این گزارش، حدود ۳۰۰۰۰ پرسنل ارتش انگلیس برای مشارکت در این مطالعه در بازه زمانی سپتامبر ۲۰۲۲ و فوریه ۲۰۲۳ دعوت شدند. پرسشنامههای این مطالعه هم به صورت کاغذی و هم به صورت اینترنتی توزیع شدند و ۳۱ درصد از نظامیان دعوت شده معادل ۹۱۷۶ نفر به آنها پاسخ دادند.
این تحقیق نشان داد، "میزان رضایت از زندگی به عنوان نظامی" در میان این سربازان به روند کاهشی ادامه داده و به میانگین ۴۲ درصد رسیده، در حالی که سال قبل از آن این رقم ۵۰ درصد بود. میزان رضایت در میان افسران بیشتر بود و ۵۲ درصد از آنها به شکلی مثبت پاسخ دادند، در حالی که تنها ۳۹ درصد از نیروهای ردههای دیگر از نظامی بودن خودشان ابراز رضایت داشتند.
ضعف در حوزه مسکن و پایین بودن حقوق عوامل اصلی نارضایتی نظامیان ارتش انگلیس است و تنها ۴۲ درصد از نظامیان شرکتکننده در این مطالعه گفتند که از وضعیت مسکن خود راضی هستند. همچنین در این مطالعه ۳۱ درصد از پاسخگویان گفتند، از "نرخ پایه حقوق" خود راضی هستند. حدود ۵۱ درصد از پاسخگویان نیز اظهار کردند، اعتقاد به عادلانه بودن حقوق و مزایای خود ندارند و تنها ۳۱ درصد نظری مخالف با آن گفتند.
بخش عمده دلیل تشدید نارضایتی، ناشی از منفیتر شدن نگرش اعضای نیروی هوایی انگلیس بود، در حالی که سطح رضایت در نیروهای شاخههای دیگر ارتش انگلیس عمدتا بدون تغییر باقی ماند. بیشترین سطح رضایت شغلی نیز در میان پرسنل نیروی زمینی ارتش انگلیس با درصد رضایت ۴۵ درصد بوده، در حالی که درصد رضایت اعضای یگانهای نیروهای هوایی، دریایی و تفنگداران دریایی ارتش بریتانیا به صورت میانگین ۳۷ درصد بود.
همچنین این مطالعه سطح روحیه پایین را در میان نظامیان ارتش انگلیس نشان میدهد و تنها ۱۱ درصد از پاسخگویان وضعیت کلی روحیه در میان اعضای ارتش انگلیس را بالا قلمداد کردند که سه درصد نسبت به مطالعه قبلی کاهش نشان داده است. همزمان ۳۹ درصد از نظامیان ارتش انگلیس هم روحیه خودشان را بالا توصیف کردند. ۲۲ درصد هم گفتند، روحیه واحدهای آنها در سطحی بالاست.
تنها حدود یکسوم پرسنل معادل ۳۴ درصد گفتند، از بابت خدمت در ارتش انگلیس احساس "ارزشمندی" میکنند. این نشاندهنده افت شدید این شاخص بعد از ثبت رقم ۴۱ درصد در سال ۲۰۲۱ است. نیمی از پرسنل ارتش انگلیس هم معتقدند خدمت آنها در ارتش به نفع خانوادههای آنها نیست. با این حال ۸۰ درصد از پرسنل ارتش انگلیس باور دارند که خانوادههایشان به نظامی بودن این افراد افتخار میکنند.
انتهای پیام