حجتالاسلام مهدی قدرتی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: حوزه علمیه لرستان با ۸۰۰ روحانی طرح امین و بالای ۲۰۰ روحانی طرح هجرت را برگزار میکند.
وی ادامه داد: سازمان تبلیغات یک طرح روحانی مستقر را دارد که برای جلوگیری از موازیکاری با طرحهای امین و هجرت آنرا متوقف و برگزاریاش را به حوزه علمیه واگذار کردیم.
قدرتی افزود: هزینههایی که مربوط به طرح روحانی مستقر بوده در توانمندسازی و راهبری و کارهای راهبردی هزینه میکنیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به اینکه ما در مدارس و مساجد کارهایی را انجام دادهایم، بیان کرد: در این راستا ارتباط خوبی با دستگاههای فرهنگی استان برقرار کردیم.
وی با اشاره به اینکه روحانیان ما در شهرها و روستاها در خانههای عالم مستقر میشوند، تصریح کرد: در سطح لرستان ۲۴۰ خانه عالم داریم که با توجه به روحانیان مستقر در سطح استان نیازی به خانه جدید در استان نیست.
قدرتی با اشاره به فعالیتهای ادارهکل تبلیغات اسلامی در راستای محتواسازی در فضای مجازی، افزود: در این راستا کلیپهای خوبی تهیه شده که بدون نام و ذکر منبع منتشر میشوند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به ساماندهی ترحیمخوانان استان اضافه کرد: بخشی از جامعه مداحان ترحیمخوان هستند که معمولاً در مناسکی که بری میت انجام میدهند حضور دارند و طی سالیان گذشته اعتراضهای زیادی در رابطه با این قشر داشتیم.
وی بیان کرد: از طرف این قشر برخی از بدعتها به اعتقادات مردم وارد شده و یک عده رانتخواری راه انداختند که باید هرچه زودتر ساماندهی میشدند.
قدرتی ادامه داد: در این راستا ساماندهی ترحیمخوانان از طریق شورای فرهنگ عمومی به عنوان یک قانون تصویب شده و در قالب کانون مداحان برای آنان تعرفههای متعارف تعیین و تصویب شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان افزود: این تعرفهها اکنون به عنوان یک قانون است که در شورای شهر نیز ارایه شد، ما به عنوان نمایندگان مردم در مقابل رانتخواران و کسانی که از آنها حمایت میکنند میایستیم.
انتهای پیام