معاون استاندار:

لرستان می‌تواند بخشی از امنیت غذایی سطح کشور را تأمین کند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان گفت: استان می‌تواند بخشی از امنیت غذایی سطح کشور را تأمین کند.

سیروس ابراهیمی در سومین گردهمایی مدیران کل صمت منطقه مرکزی که امروز یازدهم خردادماه در سالن جلسات اتاق بازرگانی خرم‌آباد برگزار شد، اظهار کرد: لرستان یکی از استان‌هایی است که در جنوب غرب واقع شده و از لحاظ جغرافیایی موقعیت خوبی دارد.

وی تصریح کرد: لرستان بر سر کریدور اصلی شمال به جنوب قرار داشته و نزدیکی خوبی با مرزهای غربی کشور دارد و استان پربارانی است.

معاون استاندار لرستان خاطرنشان کرد: متوسط بارندگی استان طی سال گذشته ۴۰۰ میلی‌متر بوده که این برای خیلی از نقاط جهان آمال و آرزو است.

ابراهیمی اضافه کرد: در استان حدود ۸۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و خاک حاصلخیز داشته و این استان بخشی از امنیت غذایی سطح کشور را می‌تواند، تأمین کند.

وی بیان کرد: در حوزه صنعت با مشکلاتی روبرو هستیم به‌طوری‌که در کشور توسعه صنعتی بر اساس آمایش صورت نگرفت، از طرفی در لرستان نیز یک ناتوازنی توسعه‌ای داریم.

معاون استاندار لرستان ادامه داد: چهار شهرستان الیگودرز، ازنا، دورود و بروجرد بیش از نیمی از صنعت استان را به خود اختصاص داده در حالیکه ظرفیت سرمایه‌گذاری در کل استان وجود دارد.

ابراهیمی اظهار کرد: همه کشور باید به تناسب توسعه پیدا کنند چون باعث جلوگیری از مهاجرت و ایجاد حاشیه‌نشینی خواهد شد.

وی تصریح کرد: امروز فاصله جغرافیایی نباید منجر به عدم مشارکت‌ها شود در همین راستا باید از ظرفیت‌های یکدیگر آگاه و آن‌ها را شناسایی کرده و بکار گیریم.

معاون استاندار لرستان خاطرنشان کرد: حلقه مفقوده در حوزه صنعت در استان‌ها باید توسط کارشناسان شناسایی و احصا شوند.

ابراهیمی اضافه کرد: اراضی لرستان به دلیل شرایط جغرافیایی زمین یا جنگل و مرتع یا کشاورزی بوده و نرخ سرمایه‌گذاری در این استان بالا است.

وی با بیان اینکه تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۱ هنوز ابلاغ نشده و باید با مشکلاتی که وجود دارد ۴۰ هزار شغل ایجاد کنیم، افزود: کل ظرفیت شهرک صنعتی استان ۱۶۰۰ هکتار است که به اندازه ۴ صنعت مهم نیست و شغل ناپایدار شغل محسوب نمی‌شود.

معاون استاندار لرستان بیان کرد: تبصره ۱۸ که می‌تواند بسیار تاثیرگذار باشد اختصاص داده نمی‌شود اینها مسائلی است که در سطح وزارت انتظار می‌رود مرتفع شوند.

ابراهیمی ادامه داد: نرخ بیکاری استان روی کاغذ ۱۲ و نیم درصد بوده و قطعا بیشتر از این مقدار است که امر باعث مهاجرت می‌شود.

وی اظهار کرد: انتظار می‌رود در لرستان با توجه به منابع غنی برای سرمایه‌گذاری، حلقه‌های زنجیره تولید و مشوق‌ها در این استان بیشتر شود.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۳:۳۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402031107697
  • خبرنگار : 50175