احسان یاوری دهم خردادماه در جشن دانشآموختگی دانشگاه آیتاللهالعظمی بروجردی (ره) که در سالن غدیر این دانشگاه برگزار شد، ضمن تبریک میلاد با سعادت امام رضا (ع) اظهار کرد: دانشگاه آیتالله بروجردی در سال ۸۵ تأسیس شد که قرار بر این بود که بهعنوان پردیس دانشگاه علامه طباطبایی تهران باشد که با پیگیریهای مستمر مسئولین و پتانسیلهایی که در شهرستان وجود دارد از ۸۷ بهصورت رسمی وجودیت دانشگاه اعلام شد.
وی با بیان اینکه متوسط سن هیات علمی دانشگاه ۴۰ سال است، افزود: تولید پژوهش و مقاله در کل کشور ۱.۷ بوده و این رقم در دانشگاه آیتالله بروجردی در سال قبل ۲.۲۶ بوده است.
رئیس دانشگاه آیتاللهالعظمی بروجردی (ره) خاطرنشان کرد: این مجموعه یکی از مجموعههای نخبگانی درخشان در غرب کشور محسوب میشود بهطوریکه ۲ عضو هیئتعلمی دانشگاه در فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند که پیشبینی میشود این رقم افزایش یابد.
یاوری اضافه کرد: ۱۲ موسسه آموزش عالی در سطح شهرستان وجود دارد که در این راستا شورای آموزش عالی در شهرستان تشکیلشده است.
وی بیان کرد: بروجرد دارای قابلیت و پتانسیلهای فراوان است و دانشگاه در شهری قرارگرفته که فقیه جامعهای که مرجعیت عام بوده و شخصیت علمی، معنوی و مذهبی آیتاللهالعظمی بروجردی رفیع بوده است.
رئیس دانشگاه آیتاللهالعظمی بروجردی (ره) با اشاره به دوران کرونا، افزود: در دوره پسا کرونا تمام همکاران تمام تلاش خود را کردند که محیطی آرام، پرنشاط و درعین حال علمی آماده شود برای اینکه درس و تحصیل بهصورت حضوری ادامه پیدا کند.
یاوری ادامه داد: دانش جستن و تحصیل زمان نمیشناسد پس نمیگوییم جشن فارغالتحصیلی و از اصطلاح زیبای دانشآموختگی استفاده میکنیم.
وی خاطرنشان کرد: این نقطه، نقطه پایان نیست بلکه نقطه شروع است آنچه که تا امروز گذشت آمادگی برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر یا برای ورود به بازار کار و زندگی بود.
رئیس دانشگاه آیتاللهالعظمی بروجردی (ره) اضافه کرد: با امید و انگیزه بالا و با اطمینان به آیندهای روشن، فردای خودتان را ببینید و من مطمئنم که همه شما خواهید درخشید.
یاوری با بیان اینکه امروز این دانشگاه دارای صد نفر هیئتعلمی و بیش از ۵ هزار دانشجو است، افزود: ظرفیت و توان دانشگاه در افزایش رتبه علمی و مرجعیت بخشی علمی مجدد به شهر بروجرد در کشور مشابه دوران حضرت آیتاللهالعظمی بروجردی است.
وی بیان کرد: تمرکز دانشگاه در تربیت نسلی آگاه، متعهد، متخصص و با نشاط بوده و لذا توجه به موضوع فرهنگ مهمترین عامل موفقیت دانشگاه در این مسیر است.
انتهای پیام