به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی با اشاره به اینکه طرحهای سراسری مقابله با قاچاق کالا و ارز پلیس امنیت اقتصادی به صورت مستمر در سطح کشور انجام میشود، اظهارکرد: این طرح ها با کار اطلاعاتی و رصد و پایش قاچاقهای سازمان یافته انجام میشود و با توجه به اهمیت و اولویت بندی موضوعات پیشرو، در هر نوبت در حوزهای که از اهمیت بیشتری برخوردار است طرح های مقابله با قاچاق کالا و ارز انجام میشود.
وی افزود: با توجه به عرضه راحت و قیمت پایین سوخت در کشور ما در مقایسه با کشورهای همسایه در مواردی شاهد دپو و در ادامه قاچاق سوخت و فرآوردههای سوختی به این کشورها هستیم هر چند که ممکن است معدود افرادی از اینگونه اقدامات مجرمانه منتفع شوند اما اینگونه اقدامات مجرمانه صدمات زیادی را بر اقتصاد کشور و عموم مردم وارد میکند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا اظهارکرد: در این مرحله طرح سراسری مقابله با قاچاق کالا و ارز به مدت سه روز با اولویت مصرف کنندگان عمده سوخت با استفاده از ظرفیت ردههای انتظامی کشور به مرحله اجرا در آمد و در جریان آن دو میلیون و۶۳۷ هزار لیتر انواع فرآوردههای نفتی به ارزش تقریبی ۷۹۰میلیاردریال کشف شد.
بر اساس اعلام مرکز اطلاعرسانی پلیس امنیت اقتصادی فراجا، رحیمی با اشاره به اینکه در این طرح بیش از ۲۱ هزار دستگاه تانکر حمل سوخت کنترل و بررسی شد، گفت: در این طرح ۱۱۷ نفر دستگیر و ۷۴ دستگاه خودروی حمل سوخت قاچاق نیز توقیف شد. همچنین در این رابطه ۹۸ مورد پرونده تشکیل و متهمان دستگیر شده برای ادامه روند رسیدگی به جرم تحویل مراجع قضائی شدند.
وی افزود: در اجرای این طرح انواع کالای قاچاق دیگری از جمله سیگار، پارچه، لوازم آرایشی و بهداشتی و... نیز به ارزش تقریبی ۷۰۰ میلیاردریال کشف و در این زمینه ۱۳۵ متهم دستگیر شدند.
انتهای پیام