به گزارش ایسنا، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در هفتهای که گذشت در حاشیه مراسم افتتاحیه نمایشگاه صنعت پست، درباره میزان استقبال از قابلیت اینترکانکشن میان پیامرسانهای داخلی گفت که قابلیت اتصال متقابلی که بین پیامرسانها راه اندازی شده، بسیار خوب است و در کلاس جهانی، اتحادیه اروپا آن را به قانون تبدیل کرده است. وی بر این باور است که اکنون نیاز به تبلیغ و ترویج وجود دارد که این قابلیت به مردم معرفی شود و گفته شود نیاز ندارند برای ارتباط چند پیامرسان را نصب کنند، بلکه هر پیامرسانی که بیشتر استفاده دارند را نصب میکنند و هر کسی که با آنها کار داشته باشد، از طریق سایر پلتفرمها و با استفاده از این قابلیت میتواند به آنها پیام بفرستد.
هم چنین زارع پور روز بعد درباره مشکل سرقت کابلهای مخابراتی گفت که متاسفانه بخشی از مراجعات مردمی و تماس هایی که با شماره ۱۹۵ گرفته میشوند مربوط به سرقت کابلهای مخابراتی است زیرا مس ارزش و قیمت پیدا کرده است، راهکار ما برای این مشکل زمینی کردن کابلها در روستاها و فیبر نوری است که ما در شهرها طرح فیبر نوری منازل کسب و کارها را دنبال میکنیم که عملا این مشکل را به صورت ریشهای حل میکند زیرا فیبر نوری قیمت چندانی ندارد البته هرچند در برخی مناطق از فیبر نوری استفاده شده اما از آنجا که برخی میپندارند که سیم مسی است، فیبر نوری هم مورد سرقت قرار میگیرد.
به گفته وی بخش زیادی از هزینه تعمیر و نگهداری مربوط به همین سرقتها است؛ در برخی از روستاها بالای ۱۵ بار این اتفاق رخ داده است به طور مثال یکی از نمایندگان محترم از یکی از روستاها تماس گرفتند و بیان کردند که ارتباط قطع شده است که پس از بررسی مشخص شد که این بار ۱۴ امین بار است که این اتفاق رخ میدهد، در واقع این موضوع تبدیل به رویه شده است.
علاوه بر موارد گفته شده دولت سیزدهم از پلتفرم ها و سکوهای داخلی حمایت های ویژه ای کرده است به گونه ای که پاییز سال گذشته آیین نامه حمایت از کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال رونمایی شد که در آن حمایت های بسیار خوبی در بخش های گوناگون برای آنها درنظر گرفته شد در همین رابطه مسئولان هم در راستای حمایت از پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی داخلی به صورت رسمی عضو شبکه های اجتماعی داخلی می شوند که اخیرا وزیر ارتباطات در حاشیه جلسه هیأت دولت درباره یک پلتفرم داخلی(ویراستی) گفت: تلاش میکنیم این پلتفرم را به یک بستر ارتباطی امن برای مردم تبدیل کنیم و دولتمردان هم بیایند و در این سکو حضور پیدا کنند و پاسخگوی سوالات مردم باشند من شاید روزی یکی دو ساعت وقتم را فضای مجازی بگیرد اما مشخصاً در ویراستی نیم ساعت تا یک ساعت پیامهای مردم را میخوانم، پاسخ و ارجاع میدهم و روزی به ۲۰ تا ۳۰ نفر پاسخگو هستم.
اما هفته جاری موضوع تجمیع شمارههای تلفنهای امدادی از سوی رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اعلام و درباره سرانجام اجرای این طرح که بنا بود به شکل آزمایشی در تهران اجرا شود، اعلام شد که سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و حسب مصوبه ستاد مدیریت بحران کلانشهر تهران که به ریاست وزیر کشور برگزار شده، موظف است تا طرح ادغام شمارههای امدادی را اجرا کند.
بر این اساس این طرح برای اولین بار در کشور و مانند بسیاری از کشورهای توسعه یافته و درحال توسعه در جهان، در تهران اجرا خواهد شد. بنابراین پیگیری از مخابرات برای اعلام جزئیات بیشتر به این نتیجه رسید که ادغام شمارههای امدادی ۱۱۲، ۱۱۵، ۱۲۵، ۱۲۳ در دستور کار سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری قرار دارد و این شرکت هم آمادگی هرگونه همکاری را دارد. شرکت مخابرات در این باره توضیح می دهد که تجربه این کار در سایر کشورها وجود دارد و برخی از آنها، کدهای امدادی را ادغام کردند اما انجام این کار هم نیازمند دقت لازم است.
از سوی دیگر سازمان فناوری اطلاعات ایران اوایل هفتهای که گذشت در سومین جلسه کارگروه پایش و حفاظت اراضی کشور با استفاده از تصاویر ماهوارهای و هوایی ضمن تشریح اقدامات و فعالیتهای انجام گرفته درخصوص استقرار زیست بوم مدیریت و پایش اراضی در کشور نسبت به خطمشیهای ارتقای کیفیت و دقت تامین تصاویر ماهوارهای مورد استفاده در سامانه پنجره واحد مدیریت زمین را مورد تحلیل و ارزیابی قرار داد.
مازیار مباشری - مدیر کل دفتر تدوین ضوابط فنی و مقررات دولت الکترونیکی- در این باره با اشاره به این که حدود ۳۰۰۰ پرونده زمینخواری از طریق زیرسامانه پایش اراضی کشور شناسایی و ارجاع شده است، بر افزایش کیفیت و دقت تصاویر ماهوارهای احصاء شده در این سامانه تأکید و بیان کرد: طبق تفاهمی که با سازمان فضایی ایران منعقد شده است، مقرر شده است با هدف پایش هر چه بیشتر اراضی کشور تأمین بخشی از عکسهای هوایی سامانه زمین توسط ماهواره خیام صورت گیرد.
همچنین این هفته نخستین همایش و نمایشگاه صنعت پست، تجارت الکترونیک، لجستیک هوشمند و صنایع وابسته روز دوشنبه آغاز شد. در مراسم افتتاحیه محمود لیائی- مدیرعامل شرکت ملی پست گفت که با شعار"پست برای همه” درتلاشیم بتوانیم شاهد رشد و شکوفایی و تنومندی پست در سراسر کشور باشیم و تلاش میکنیم که ادبیات پست را به ادبیات صنعت پست در سطح کشور اضافه کنیم تا بتوانیم زمینه ساز سرمایه گذاری برای جوانان در کل کشور باشیم. ذائقه مردم در کشور و پس از دوران کرونا به سمت تجارت الکترونیک و خریدهای اینترنتی گرایش یافته و ما در تلاشیم با ارتقای لجستیک توان پاسخگویی به خواستههای هموطنان را داشته باشیم.
انتهای پیام