دکتر محمد ربیعیگانه در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: تعداد ۶۵۰ نوزاد دیگر نیز که به دلائل مختلف در بدو تولد در بیمارستان بستری بودند نیز مورد بررسی قرار گرفته که در مجموع ۱۷۳۷ نوزاد از لحاظ ابتلا به تیروئید غربالگری شده و از این تعداد، ۹ نوزاد مبتلا به کم کاری تیروئید بودند که کمتر از یک دهم درصد است.
وی افزود: این نوزادان در همان بدو تولد شناسایی شده و تحت درمان قرار گرفتند که اگر به موقع به مراکز پایش مراجعه نمیکردند و والدین از وضعیت آنها مطلع نمیشدند، شاید با وضعیتی به مراتب بدتر و غیرقابل جبران مواجه میشدند.
ربیعیگانه ادامه داد: با عنایت به کمبود منابعی که در حوزه درمان وجود دارد، هر چه بتوان زمان بروز بیماریها و عوارضشان را به حداقل برساند، خدمت بزرگی به حوزه درمان و پزشکی شده است.
وی در ادامه مطرح کرد: در پایش سلامت تلاش میشود تا با انجام آزمایشهای متعدد و مختلف مشکلات احتمالی افراد را قبل از اینکه دچار بیماری شوند، تشخیص و به آنها تذکر داد تا برای پیشگیری از بروز بیماری اقدام کنند.
ربیعیگانه در پایان گفت: از عموم مردم میخواهیم سالانه سلامت خود را بررسی کنند و معتقدیم هر چقدر زودتر این اقدام انجام شود بهتر است چراکه هزینه پیشگیری به مراتب کمتر از درمان است ضمن اینکه شهروندان با انجام اقدامات پیشگیرانه از عوارض و عواقب انواع بیماریها بهدور خواهند ماند.
انتهای پیام