کدام شرکت‌ها در مناطق ویژه اقتصادی عربستان سرمایه‌گذاری کردند؟

در حال حاضر، میزان سرمایه‌گذاری در مناطق ویژه اقتصادی عربستان به ۱۲.۶ میلیارد دلار می‌رسد و در مجمعی فاش شد که با تایید تکامل عربستان سعودی به یک مرکز تجارت جهانی، کل سرمایه‌گذاری‌ها در چهار منطقه ویژه اقتصادی آن به ۴۷.۲ میلیارد ریال سعودی (۱۲.۶ میلیارد دلار) رسیده است.

به گزارش ایسنا به نقل از عرب نیوز، غیر از سرمایه‌گذاری‌های موجود توسط شرکت‌هایی مانند لوسید و سیرا، مجمع سرمایه‌گذاری مناطق ویژه اقتصادی عربستان سعودی در ریاض شاهد وعده‌های سرمایه‌گذاری جدید برای پروژه‌هایی در مناطق ایجاد شده در شهر اقتصادی ملک عبدالله، راس الخیر، ریاض و جزان بود.

اعلام شد که برای پروژه‌های هیمه (Himmah)به میزان  ۲.۱۵ میلیارد ریال سعودی در شهر اقتصادی ملک عبدالله سرمایه‌گذاری خواهد شد تا یک مرکز صادرات خودرو و حمل و نقل برای ارسال خواربار به خاورمیانه و آفریقا ایجاد شود.

همچنین شرکت ساخت و ساز SIAC متعهد شد ۲۰۰ میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی شهر ملک عبدالله سرمایه‌گذاری کند. این شرکت از ایجاد یک مرکز تخصصی مصالح ساختمانی برای حمایت از پروژه‌های زیربنایی در منطقه خبر داد.

شرکت مکدرموت عربستان ۳۷۵ میلیون دلار در راس الخیر سرمایه‌گذاری خواهد کرد تا راه‌حل‌های ساخت و ساز مهندسی کاملا یکپارچه برای صنعت انرژی را توسعه دهد. سرمایه‌گذاری دیگری به ارزش ۲.۱۴ میلیارد ریال سعودی توسط شرکت مکن انرژی در راس الخیر انجام خواهد شد.

شرکت بائو استیل مستقر در چین نیز متعهد شد ۱۵ میلیارد دلار برای ایجاد یک کارخانه یکپارچه تولید ورق فولادی در راس الخیر سرمایه‌گذاری کند.

در جزان، شرکت آبزی‌پروری پیور سالمن میزان دو میلیارد ریال برای تولید پایدار ماهی سالمون محلی سرمایه‌گذاری خواهد کرد، در حالی که شرکت مشاراق سرمایه‌گذاری به ارزش ۳۳ میلیون ریال سعودی را برای ایجاد یک مرکز غذایی در منطقه ویژه اقتصادی اعلام کرد.

وانگ‌کانگ، سرمایه‌گذار صنعتی مستقر در چین، پنج میلیارد دلار در منطقه ویژه اقتصادی جزان برای تولید طیف وسیعی از محصولات شیشه‌ای سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

اداره کل هوانوردی غیرنظامی پادشاهی با شرکت والکامبی و اجلان و برادرز مستقر در سوئیس توافقنامه‌ای برای ایجاد پالایشگاه فلزات گرانبها در منطقه لجستیک ویژه ریاض امضا کرد.

کمیسیون ارتباطات، فضا و فناوری عربستان سعودی یادداشت تفاهمی با مایکروسافت امضا کرد تا در مورد همکاری بالقوه در رایانش ابری در منطقه ویژه علم و فناوری شهر ملک عبدالعزیز گفت‌وگو کند.

این کمیسیون همچنین تفاهم نامه‌ای را با اوراکل امضا کرد تا فرصت‌های رایانش ابری را در مرکز پردازش ابری SEZ واقع در شهر علم و فناوری پادشاه عبدالعزیز بررسی کند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۲
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1402031006724
  • خبرنگار : 50072