محمدکاظم رضوانی در گفتوگو با ایسنا عنوان کرد: سینما ونوس، تربیت، پردیس بازار شهر، آیه و کانون، پنج سینمای فعال در قم هستند که جمعا با ظرفیت ۱۵۴۰ نفر در حال ارائه خدمت به علاقهمندان هستند، همچنین پردیس شهر آفتاب با ۴ سالن بازسازی شده و در شرف بازگشایی است و سینمای آوینه نیز نیمه فعال است.
وی بیان کرد: آهنگ دو نفره، باباسیبلو، بچه های طوفان، سه کام حبس، دسته دختران، جنگ جهانی سوم، عروس خیابان فرشته، فسیل و یقهسفیدها فیلم های حال حاضر روی پرده هستند.
وی با اشاره به اینکه فسیل، غریب و آهنگ دونفره به ترتیب پرفروش ترین فیلم های امسال سینمای قم هستند، اضافه کرد: در سال جاری حدود ۱۰۱ هزار نفر در استان قم به سینما رفتهاند که فروش حدود ۴ میلیارد تومانی به همراه داشته است؛ البته این آمار به جز اکران دانش آموزان و سینمای سیار است.
وی با بیان اینکه بخارست، انفرادی و سگ بند به ترتیب پرفروش ترین فیلم های سال گذشته استان قم بودند، اظهار کرد: در سال گذشته کل فروش سینماهای قم حدود ۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان با تعداد مخاطب ۲۳۳ هزار نفر بوده است.
سرپرست معاونت هنری، سینمایی و سمعی بصری قم با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰ سینمای استان قم ۴۱ هزار مخاطب داشته است، ادامه داد: کل فروش سینمای استان قم در سال ۱۴۰۰ حدود ۷۰۰ میلیون تومان بوده است.
وی در رابطه با سلیقه سینمایی مردم قم بیان کرد: سلیقه مخاطبان در چند سال گذشته اغلب فیلم های کمدی بوده ولی در استان قم فیلم های دفاع مقدس مثل فیلم غریب هم مورد استقبال قرار گرفتهاند.
رضوانی افزود: در ایام کرونا از سوی وزارت ارشاد مبالغی جهت جبران خسارات ناشی از کرونا به سینماهای شخصی پرداخت شد و علاوه بر آن مهلت پرداخت بدهیهای آنها به مراکز پخش فیلم هم افزایش پیدا کرد.
وی با بیان اینکه طبق روال معمول از بازسازی سینماهای فرسوده و تجهیز سینماهای جدید حمایت شده و میشود، اظهار کرد: در سال گذشته حدود ۷۵۰ میلیون تومان به پردیس بازار شهر به صورت بلاعوض پرداخت شد و امسال نیز این رویه ادامه دارد.
سرپرست معاونت هنری، سینمایی و سمعی بصری یادآور شد: در صورت هماهنگی و اخذ مجوز امکان فعالیتهای جنبی در سینماها وجود دارد. برای بخش مسابقات فوتبال در سینماها علاوه بر سازمان سینمایی به موافقت صداوسیما و شورای تامین استان نیز نیاز است.
انتهای پیام