خراسان جنوبی؛ در ردیف استان‌های برتر از حیث اهتمام در استقرار چرخه بهره وری

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی اظهار کرد: استان خراسان جنوبی از حیث اهتمام در استقرار چرخه بهره وری در بین استان‌های برتر کشور قرار دارد.

حمید جهانشاهی، امروز دوشنبه ۸ خرداد در جمع خبرنگاران به تبیین جایگاه خراسان جنوبی از حیث اهتمام در استقرار چرخه بهره وری در بین استان‌های کشور پرداخت‌.

به گزارش ایسنا، وی تصریح کرد: بهره وری موضوعی همگانی و از جنس شاخص های اقتصادی است؛ اما در حقیقت ریشه و اساس آن از فرهنگ، نظامات اجتماعی، نهادها و ساختارهای سازمانی و به عبارتی از تفکر سیستمی است. لذا دولت به تنهایی نمی‌تواند موضوع بهره وری کشور را حل کند بلکه باید حرکت بهره وری کشور را راهبری کند و همه دستگاه‌ها، اساتید، متخصصان، کارشناسان، همه اقشار و عموم مردم در آن نقش آفرین و دخیل هستند.

به گفته وی؛ تدبیر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در نام گذاری سال جاری به عنوان «مهارتورم، رشد تولید» و تأکید معظم له بر لزوم ارتقای بهره وری و همچنین دستور اخیر رییس جمهور محترم به تمامی دستگاه‌های اجرایی مبنی بر برنامه ریزی و اقدام در خصوص کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره وری با هدف رشد اقتصادی، حاکی از اهمیت بیش از پیش ارتقای بهره وری در کشور و لزوم توجه دستگاه‌های اجرایی به این مهم است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی افزود: از مهم ترین اقدامات این سازمان، به عنوان یک سازمان تنظیم گر و تسهیل گر در راستای راهبری، پایش و استقرار چرخه بهره وری در سطح استان، می‌توان به ترویج مفاهیم بهره وری از طریق سازماندهی و فعال سازی کمیته‌های بهره‌­وری دستگاه‌های اجرایی و اهتمام بیشتر مدیران به این موضوع، احصاء و پایش گزارش عملکرد برنامه‌های ارتقای بهره وری دستگاه‌های اجرایی و ارائه به سازمان ملی بهره وری ایران و در بعد تنظیم گری اقتصادی و منابع، تخصیص بودجه بهره وری با مبادله موافقتنامه به دستگاه‌های اجرایی مشمول نظام بودجه هزینه‌ای استانی اشاره کرد.

جهانشاهی اظهار کرد: بر اساس گزارش «سیمای بهره‌وری ایران ۱۴۰۱» که توسط سازمان ملی بهره وری ایران منتشر شده و بر اساس  ارزیابی صورت گرفته در سـال ۱۴۰۱، اسـتان خراسـان جنوبـی در اجرای بند(و) تبصره (۱۸) قانون بودجه کل کشور و اهتمام در استقرار چرخه بهره وری در دستگاه‌های اجرایی استان، در بین استان‌های کشور، رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است.

وی یادآور شد: تشـکیل جلسـات شـورای راهبـری اسـتان بـا موضـوع بهره‌وری برای بررسی برنامه ها و اهداف ارتقای بهره وری، استخراج عوامل موثر بر عدم بهره وری و تعریـف برنامـه در دسـتگاه‌های اجرایـی اسـتانی فاقد برش ملی، پیشرفت برنامه‌های مصوب بهره وری، تعریف شاخص‌های اختصاصی بهره وری استان، نـرخ قبولـی شـرکت‌کنندگان در دوره‌هـای آموزشـی سـازمان، ارسـال بـه‌موقـع گـزارش پیشـرفت اقدامـات مصـوب در قالـب اسـتقرار چرخـه بهره‌وری و حفـظ تعامـلات شایسـته بـا سـازمان ملی بهره وری از مهم ترین معیارهایی است که در رتبه بندی استان‌ها مورد توجه قرار گرفته است.
 
 انتهای پیام 

  • دوشنبه/ ۸ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۷:۱۷
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1402030805620
  • خبرنگار : 50026