محمدامینی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: برداشت صیفی از اول خردادماه آغاز و تا اواسط تیرماه در ۵۰۰ هکتار از مزارع این شهرستان ادامه دارد.
وی افزود: میانگین عملکرد صیفیجات در یک هکتار حدود ۵۰ تن بوده و ۹۵ درصد از صیفی تولیدی این شهرستان به دیگر نقاط کشور صادر میشود که از برند خاصی برخوردار است و هر ساله مشتریان خود را به همراه دارد.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان اردستان تصریح کرد: صیفیجات به صورت زیر پلاستیکی در اوایل اسفندماه کاشته شده و بیشترین ارقام صیفیجاتِ کِشت شده در این شهرستان گرمک، طالبی، خربزه و جانا است.
امینی گفت: منطقه کشاورزی قلعه گوشه و روستاهای موغار و خوش آباد بخش مهاباد بیش از دیگر نقاط شهرستان سطح زیر کشت صیفیجات را به خود اختصاص دادند و امسال با توجه به استقبال کشاورزان از سیستم آبیاری قطرهای شاهد افزایش ۵ درصدی کشت محصولات هستیم.
وی تصریح کرد: با توجه به بحران کمآبی و خشکسالیهای اخیر و به دلایل کمآبی سفرههای زیرزمینی منطقه و شدت بالای تبخیر آب کشاورزان با برنامههای حمایتی که انجام گرفته اکنون ۹۵ درصد از مزارع صیفیِ شهرستان اردستان به سیستمهای نوین آبیاری کمفشار همراه با تیپ مجهز شدند.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان اردستان، اضافه کرد: اجرای این سیستم آبیاری علاوه بر اینکه منجر به کاهش مصرف آب و افزایش راندمان آن شده است به حفظ بیشتر آب در سفرههای زیرزمینی کمک میکند.
امینی یکی دیگر از شاخصهای محصولات تولید شهرستان اردستان را سلامت محصولات دانست و افزود: توصیههای فنی کارشناسان و مراکز تحقیقاتی همواره مورد توجه کشاورزان و بهرهبرداران کشاورزی بوده است.
انتهای پیام