معاون حقوقی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز نهاد ریاست جمهوری:

ضرورت تدوین مقالات و پایان‌نامه‌ها در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی و قاچاق کالا و ارز

معاون حقوقی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز نهاد ریاست جمهوری گفت: از دانشگاه ها و مراکز علمی انتظار می رود با تدوین مقالات و پایان نامه های تخصصی در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی و قاچاق کالا و ارز یاریگر ما باشند.

مصطفی پورکاظم شایسته ۸ خرداد در مراسم افتتاحیه نخستین جشنواره هشت فرمان مقام معظم رهبری درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی و فرمان ۴ ماده ای مبارزه با قاچاق کالا و ارز در دانشگاه محقق اردبیلی  با بیان اینکه در بحث مبارزه با قاچاق نباید به جغرافیا و مرز متمرکز شویم، گفت: فرمان ها در نظام سیاسی جایگاه ویژه ای داشته و لازم الاجرا هستند.

وی با بیان اینکه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز مربوط به دولت به عنوان قوه مجریه نبوده و یک ستاد حاکمیتی است، افزود: انتظار می رود در خصوص مطالبه گری و مبارزه با فساد به دولت ها نگاه نشود و این موضوع برای کلیت نظام معنادار باشد.

پورکاظم شایسته ناکارآمدی نظام تجارت خارجی را یکی از چالش های پیش رو دانست و گفت: از دانشگاه ها و مراکز علمی انتظار می رود با تدوین مقالات و پایان نامه های تخصصی در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی و قاچاق کالا و ارز یاریگر ما باشند.

معاون حقوقی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز نهاد ریاست جمهوری فعال بودن ۱۵۰ گمرک و ۶۰ بندر تجاری در کشور را یادآور شد و تصریح کرد: لایحه ارتقای سلامت اداری نیز با الهام از هشت فرمان مقام معظم رهبری در مجلس تصویب شده است.

وی افزود: برای ترک فعل نیز برای اولین بار در ستاد پرونده تشکیل شده است و مسئول ترک فعل کرده نیز محکوم شده است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۸ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۴:۲۳
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402030805468
  • خبرنگار : 30058