فرماندار مطرح کرد:

بازسازی منازل و جایگاه های نگهداری دام مهمترین نیاز سیل زدگان فاروج

فرماندار فاروج گفت: بازسازی منازل مسکونی و جایگاه های نگهداری دام مهمترین نیاز سیل زدگان در شهرستان فاروج است.

عبدالرضا فرزانه در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به وقوع سیل در شهرستان فاروج در تاریخ ششم خرداد ماه اظهار کرد: دو روستای استاد و چوکانلو در این شهرستان تحت تاثیر سیلاب قرار گرفتند که خوشبختانه خسارت به روستای چوکانلو خیلی زیاد نبوده است.

وی افزود: در حال حاضر انشعابات آب، برق و گاز در روستای استاد که قطع شده بودند وصل شده است و فقط آب در برخی از مناطق این روستا همراه با گل و لای بوده که آبفا این مشکل را از فردا رفع می کند.

فرزانه با بیان اینکه سیل خسارت زیادی را به بخش کشاورزی و دامداری این روستا وارد کرده است، ادامه داد: تعدادی دام بر اثر جاری شدن سیلاب تلف شدند و از سوی سوی دیگر برخی از جایگاه های نگهداری دام نیز خسارت دیدند.

وی با اشاره به وارد شدن خسارت به تعدادی از منازل مسکونی در این روستا گفت: بازسازی منازل مسکونی و جایگاه های نگهداری دام یکی از مهمترین نیازهای سیل زدگان در این روستا است چراکه این امر از بروز حوادث جلوگیری می کند.

این مقام مسئول بیان کرد: تخلیه چاه های فاضلاب یکی دیگر از نیازهای روستاییان استاد است که این امر نیز از فردا انجام می شود.

به گفته وی بازسازی کانال های آب برای آبیاری باغات و زمین های کشاورزی نیز به زودی انجام می شود.

گفتنی است سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی نیز در گفت و گو با ایسنا از بروز خسارت ۶۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومانی سیل به روستاهای این استان خبر داد.

علیرضا شفیق با اشاره به اینکه در روز شنبه ششم خرداد ماه، ۱۵ نقطه در این استان درگیر جاری شدن سیلاب بود، اظهارکرد: اوج سیلاب های جاری شده به ترتیب در روستای استاد در شهرستان فاروج و گلیان در شهرستان شیروان بوده است.

وی با بیان اینکه بر اثر جاری شدن سیلاب تجهیزات آبرسانی دچار خسارت شد و برخی از خطوط انتقال آب دچار آب بردگی شده اند، گفت: میزان خسارتی که سیل به تجهیزات آبفا در مناطق سیل زده وارد کرد دو میلیارد و ۳۹۵ میلیون تومان بوده است.

شفیق به خسارت های وارد شده در بخش کشاورزی نیز اشاره کرد و افزود: سیل دو روز گذشته سبب شد تا حدود ۴۰۰ راس دام تلف شود، ۱۸ دستگاه از انواع تراکتور، دنباله بند و خرمن کوب از بین رود و علاوه بر آن به محصولات زراعی و باغی نیز آسیب بزند.

به گفته وی خسارت های وارد شده به بخش کشاورزی و دامی ۲۹ میلیارد و ۳۳۲ میلیون تومان بوده است.

این مقام مسئول ادامه داد: سیل به ۱۶ واحد مسکونی در روستای استاد و ۴ واحد نیز در روستای چوکانلو خسارت وارد کرد که رقم ریالی آن ۱۰ میلیارد تومان بوده است.

وی میزان خسارت های وارد شده به راه های روستایی، ابنیه و پل ها را ۱۲ میلیارد تومان اعلام کرد.

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی گفت: همچنین بر اثر جاری شدن سیل در روستای استاد ۲۱ دستگاه وسیله نقلیه دچار آسیب شدند که میزان خسارت وارد شده ۱۰ میلیارد تومان بوده است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۸ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۴:۱۶
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1402030805459
  • خبرنگار : 50046