اننخاب شهردار و حاشیههای بعد از آن به یکی از داستانهای تکراری این روزهای سه شهر ابهر، هیدج و صائینقلعه تبدیل شده است، موضوعی که متضرر اصلی آن مردمی هستند که حق دارند به بهترین شکل ممکن از خدمات شهرداریها استفاده کنند.
جرقه استارت این حاشیهها در وهله اول از شهر ابهر کلید خورد اعضای شورای تازه نفس ابهر امیرهوشنگ نوریآرا شهردار خرمدره را در اولین محک جدی خود به عنوان شهردار انتخاب کردند اما این انتخاب همانا و شعلهور شدن اختلاف نظرها و سلایق همانا که در نهایت پس از استعفای یک عضو شورا قائله پایان یافته و نوریآرا نتوانست بر صندلی شهرداری ابهر تکیه بزند.
بعد از حاشیههای به وجود آمده چندین نفر نیز به عنوان شهردار انتخاب شدند که این انتخابها نیز به سرانجام نرسید و افراد مورد نظر یا تایید نشدند و یا از طرف شورا برکنار شدند تا اینکه با توجه به افزایش حساسیتها در میان مردم و مسئولان استانی و شهرستانی در نهایت رضا حیدری به عنوان شهردار ابهر انتخاب شد.
روند انتخاب شهردار در شهر هیدج به نسبت سایر شهرها در ابتدا مسیر آرامی را طی کرد و محمد نجفی بخشدار سابق ابهر به عنوان شهردار این شهر عالمپرور انتخاب شد انتخابی که دیری نپایید و با اختلافنظرهای موجود نجفی نیز مجبور به استعفا شد و پس از کشوقوسهای فراوان، کاظمی شهردار سابق صائینقلعه به عنوان شهردار هیدج انتخاب و آغاز به کار کرد.
اما در صائینقلعه گویا انتخاب شهردار سر دراز دارد. اعضای شورای اسلامی این شهر پس از رای به برکناری کاظمی که آن هم خالی از حاشیه نبود با سه رای موافق از پنج رای گودرز رحمانی شهردار پیشین تاکستان را به عنوان شهرار جدید خود انتخاب کردند که با گذشت ۱۲۰ روز هنوز تکلیف اینکه چه کسی بر صندلی شهرداری صائینقلعه تکیه خواهد زد مشخص نشده است.
انتهای پیام