محمد فرخزاده در جلسه ای که با هدف بررسی وضعیت کنونی خانههای مسافر و برنامه ریزی برای ساماندهی این خانهها با حضور متولیان امر برگزار شد، گفت: میتوان با ساماندهی آسیبها، خانههای مسافر بدون مجوز را به فرصتی برای رشد و بالندگی صنعت گردشگری و تقویت اقتصاد توریسم در استان فارس تبدیل کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از استانداری فارس، با بیان اینکه استاندار فارس دستور ساماندهی خانههای مسافر در کمترین زمان ممکن را صادر کرده، گفت: در سالهای اخیر به رغم صحبتهای مکرر درباره این موضوع، اما اقدام درخور و اثر گذاری انجام نشده است.
فرخزاده با اشاره به اینکه ساماندهی خانههای مسافر نیازمند اقدامات عملیاتی و میدانی است، عنوان کرد: نخستین گام برای شروع این مسیر به دست آوردن اطلاعات دقیق و دسته بندی شده از این خانهها در سطح شهر شیراز و شهرستانهای فارس است.
معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس ارائه خدمات درخور شان استان فارس و شهر شیراز به عنوان سومین حرم اهل بیت(ع) به مسافران، زائرین و مجاوران عزیز را مهمترین هدف برای ساماندهی خانههای مسافر دانست.
جانشین استاندار فارس در شورای توسعه گردشگری با بیان اینکه بسیاری از افراد که صاحبان و گردانندگان مجموعههای اسکان مسافر و اجاره خانه مسافر هستند، اطلاعات کافی درباره شرایط و مزایای دریافت مجوز را ندارند، اظهار کرد: این موضوع نشان می دهد توجه به مسئله آموزش در حوره گردشگری از اهمیت ویژهای برخوردار است و باید بیش از گذشته مد نظر قرار گیرد.
او یادآور شد: انجام اقدامات انگیزاننده و تشویقی بر اساس برنامه ریزی مشخص و در نظر گرفتن همه جوانب قانونی میتواند راهی برای خوداظهاری صاحبان خانههای مسافر بگشاید.
فرخزاده با تاکید بر اینکه هرگز نمیخواهیم رونق اقتصادی و درآمدزایی در استان با مشکل مواجه شود، بیان کرد: با ساماندهی و قانونمند شدن خانه های مسافر تعداد زیادی شغل در حوزه گردشگری ایجاد میشود و افرادی که تمایل به قرار گرفتن در چارچوب مقرررات را ندارند میتوانند شغل مناسب دیگری انتخاب کنند.
معاون استاندار فارس با اشاره به آمارهای سفر و اسکان در نوروز، عنوان کرد: این آمارها از جمله اسکان روزانه ۶۲ هزار نفر در کلاسهای مدارس، نشان میدهد وضعیت اقتصادی و تمایل مردم به سمت اسکان در کمپهای شهرداری و مکانهای کم هزینه در سفرها برده است. نصب باجههای اطلاع رسانی و ارائه خدمات به مسافرین و زائرین در ورودی های شهرها توسطبخش خصوصی ، قیمت گذاری مصوب، ارائه خدمات مطلوب، رعایت بهداشت و ضوابط اسکان حداقلهای ارائه خدمات در این صنف است.
او ادامه داد: این واقعیت میتواند پیش زمینه ای برای استفاده از ظرفیت خانه های مسافر به نحو مطلوب باشد چرا که به همان میزان تمایل به استفاده از این خانه ها نیز در مقایسه با هتلها بیشتر شده است.
فرخزاده یادآور شد: معتقدیم تلاشها و اقدامات عملیاتی که از این پس با همراهی دستگاههای متولی انجام میشود مشکلات خانههای مسافر فاقد مجوز را به صفر نمیرساند اما تغییرات مطلوبی را در پی خواهد داشت.
انتهای پیام