بختیار خلقی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: مردم مرزنشین کردستان به وسیله کارت های الکترونیکی مرزنشینی که دارند از طریق بازارچههای موقت مرزی سیرانبند بانه، خانم شیخان مریوان و مله خورد سروآباد می توانند کالاهایی را وارد کنند.
وی افزود: از همین رو از ابتدای سال جاری تا پایان فروردین ماه سال جاری از طریق بازارچههای موقت مرزی کردستان ۳ میلیون و ۹۶۱ هزار و ۵۱۶ دلار کالا وارد شده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: میزان تخفیف ریالی سود بازرگانی حاصل از این واردات ۱۹۸ میلیارد و ۱۴۹ میلیون و ۳۰۴ هزار تومان بوده و ۲۸۲ هزار و ۸۵۳ نفر از این سود بهره برده اند.
خلیقی یادآور شد: کولرگازی، یخچال، ماشین ظرفشویی، ماشین لباسشویی، کتری و قوری، خردکن، توستر و لوازم آشپزخانه از مهمترین کالاهای وارداتی از طریق این بازارچه ها بوده است.
وی با بیان اینکه در سال ۹۹ آیین نامه فعالیت مرزی شکل گرفت و به صورت نهایی در مجموع ۳ بازارچه برای این آیین نامه توسط هیئت وزیران تصویب تصویب شد که یکی تکمیلی و دو مورد آن ایجادی است، یادآور شد: خانم شیخان مریوان و ملا خورد سروآباد ایجادی است و سیرانبند بانه هم تکمیلی است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان ادامه داد: طبق آمار رسمی در مجموع ۹۵ نفر در سامانه توسعه تجارت استان کارگزاران بازارچه های موقت مرزی در ۲۰ کیلومتری شعاع مرزی استان هستند و از تسهیلات سود بازرگانی استفاده می کنند.
انتهای پیام