نویدرضا فراهانی در گفتگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: یک هزار هکتار از مزارع گلستان زیر کشت توت فرنگی رفته و پیش بینی میشود که ۱۰ هزار تن توت فرنگی از سطح این مزارع برداشت شود.
وی با بیان این مطلب که تا امروز بیش از ۸۰ درصد توت فرنگی استان برداشت شده است، افزود: برداشت توت فرنگی در استان گلستان از اواخر فروردین آغاز و تا اواسط خرداد ادامه دارد.
معاون مدیریت باغبانی جهاد کشاورزی گلستان با اشاره به اینکه میانگین عملکرد هر هکتار توت فرنگی ۱۰ تن است افزود: عمده مناطق کشت توت فرنگی، شهرستانهای رامیان، به ویژه شهر دلند (روستاها و بخش فندرسک) و سایر شهرستانهای شرقی استان است.
فراهانی با اشاره به اینکه توت فرنگی استان علاوه بر مصرف تازه خوری به استانهای تهران، خراسان، اصفهان، مرکزی و البرز هم فرستاده میشود، تصریح کرد: ارقام کاماروسا، سلوا و پاروس که سازگاری مناسبتری با شرایط اقلیمی منطقه دارند در استان گلستان کشت میشود.
وی ادامه داد: شهرستان رامیان بزرگترین تولیدکننده توت فرنگی در گلستان و یکی از قطبهای تولید این محصول در کشور است و استان گلستان بعد از کردستان و مازندران سومین تولید کننده توت فرنگی کشور است.
به گزارش ایسنا؛ توت فرنگی یکی از میوههای محبوب، سالم و خوشمزه تابستانی است، این میوه که به عنوان ملکه میوه ها در آسیا شناخته می شود، سرشار از ویتامین ها، مواد مغذی بود و خواص و فواید درمانی زیادی دارد. آنتی اکسیدان های موجود در توت فرنگی و همچنین پتاسیم بالای درون توت فرنگی باعث کاهش خطر لخته های خون خطرناک در مغز که باعث سکته مغزی می شوند، کمک می کند.
این میوه مغذی و پرفایده چربی خوب خون را افزایش داده، برای فشار خون بالا مفید است و به شما برای محافظت در برابر سرطان کمک می کند. این میوه جزء ۲۰ میوه پر از آنتی اکسیدان بوده و منبعی خوب برای تامین پتاسیم و کلسیم است. فقط هشت عدد توت فرنگی، ویتامین C بیشتر از یک عدد پرتقال دارند.
انتهای پیام