رضا فرجی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا در سوادکوه، اظهار کرد: باتوجه به وجود شاعران وهنرمندان ارزشمند در شاخه های مختلف فرهنگی، هنری در شهرستان سوادکوه و برخورداری از غنای فرهنگی شعر، این شهرستان درسال ۱۳۸۹ با اخذ مجوز از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران موفق به راه اندازی دبیرخانه دائمی شعر تبری "نوج" شد.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سوادکوه افزود: نخستین جشنواره نوج درسال ۱۳۹۰ به میزبانی شهر پلسفید و مجتمع فرهنگی هنری غدیر، دومین دوره در سال۱۳۹۶ در سوادکوه شمالی، سومین دوره جشنواره در سال۱۳۹۷ به میزبانی زیراب، سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سوادکوه، چهارمین دوره جشنواره نوج درسال ۱۳۹۹ در سالن غدیر پل سفید و پنجمین دوره جشنواره درسال۱۴۰۰ در دانشگاه آزاد سوادکوه شمالی برگزار شد و ششمین دوره جشنواره را با همکاری اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی مازندران در شهر آلاشت برگزار خواهیم کرد.
فرجی خاطر نشان کرد: هدف از برگزاری جشنواره استانی شعر نوج، ایجاد جریان مستمر و پویا درحوزه شعر و ادبیات است که باعث گسترش فرهنگ بومی مازندران و شهرستان می شود .
وی با اشاره به تعیین اعضای شورای سیاست گذاری درسال جاری گفت: آقایان ذبیح الله ذبیحی به عنوان دبیر علمی جشنواره، جابر خانلری دبیر اجرایی و رحمت رضایی به عنوان مسؤل روابط عمومی معرفی شدند.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سوادکوه در پایان سخنان خود گفت: فراخوان جشنواره پس از آئین رونمایی پوستر جشنواره خرداد ماه و اختتامیه آن دراواسط مهرماه سال جاری در شهر آلاشت برگزار میشود.
"نوج" در زبان مازندرانی به معنای «جوانهی درخت، نهال تازه رسته، مرحلهای در رشد شالی» گفته میشود.
انتهای پیام