انتشار ناگفته‌های انقلاب کوبا و نامه‌های فریدا کالو

ترجمه «نیشکرهای خونین: روایت‌های ناگفته انقلاب کوبا» نوشته سلستینو هِرس و «همیشه با منی: نامه‌هایی به مادرم» نوشته فریدا کالو منتشر شد.

به گزارش ایسنا، کتاب «نیشکرهای خونین: روایت‌های ناگفته انقلاب کوبا» نوشته سلستینو هِرس با ترجمه علی مصدقی نقندر در ۱۶۸ صفحه با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۱۲۰ هزار تومان در بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه راهی بازار کتاب شده است.

در نوشته پشت جلد کتاب می‌خوانیم: این‌ها داستان‌هایی واقعی از حوادث انقلابی کوباست؛ اتفاق‌هایی که به قول نویسنده شاید افسانه‌وار به نظر بیایند اما همگی داستان آدم‌هایی است که به‌نوعی از انقلاب کمونیستی کوبا زخم خورده‌اند.

نویسنده با شنیدن خاطرات و مشاهدات والدین خود و گفت‌وگو با تبعیدی‌های کوبایی - که اغلب در میامی امریکا ساکن شدند - نوشتن این داستان‌ها را آغاز کرد تا همچون سایر نویسندگان تبعیدی، راوی رنج‌ها و بیم و امیدهای مردم سرزمین خود باشد.

  همچنین کتاب «همیشه با منی: نامه‌هایی به مادرم» نوشته فریدا کالو با ترجمه میثاق خلج در ۲۰۸ صفحه با شمارگان ۶۵۰ نسخه و قیمت ۲۵۰ هزار تومان در نشر یادشده منتشر شده است.

در نوشته پشت جلد کتاب می‌خوانیم: آوازه فریدا کالو، نقاش مکزیکی، به‌خاطر پرتره‌ها و سلف پرتره‌ها، آثار الهام‌گرفته از طبیعت، سبک منحصر به فردش، داستان زندگی غم‌انگیزش، و نیز رابطه‌اش با دیگو ریورا (نقاش نامی) است.

  این کتاب انعکاس داستان خصوصی دختری است که با مادرش صحبت‌هایی محرمانه دارد. این نامه‌ها پیش‌تر در دسترس همگان نبوده و سال ۲۰۱۶ در قالب کتاب اسپانیایی به چاپ رسید و سپس بیش از پنجاه نامه آن به ترجمه هکتور جیمز به انگلیسی برگردانده شد؛ نامه‌هایی بامزه و سرشار از نکات ریزبینانه که رابطه صادقانه فریدا با مادرش را ترسیم می‌کند. این نامه‌ها همچنین دلواپسی‌ها و احساسات او را راجع‌به همسر و دوستانش به ما نشان می‌دهد و مهم‌تر از همه دید منتقدانه و شگفت‌انگیز این نقاش را در توصیف مردم و مکان‌های مختلف مکزیک، سان‌فرانسیسکو و نیویورک آشکار می‌کند - قطعه‌ای دیگر برای تکمیل پازلی که زندگی فریدا را تشکیل می‌دهد.

  انتهای پیام

  • شنبه/ ۶ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 1402030603599
  • خبرنگار : 71573