علیرضا شهبازی پنجشنبه ۴ خرداد در جلسه هماندیشی استاندار همدان و نماینده ولی فقیه در استان با ائمه جمعه، مجمع نمایندگان و فرمانداران استان که در محل سالن اجتماعات دانشگاه ملی نهاوند برگزار شد، اظهار کرد: مجمع نمایندگان استان همدان یکی از بهترین مجامع کشور است و باید از این ظرفیت حداکثر استفاده را برای توسعه استان ببریم.
شهبازی افزود: سعی کردهایم از ظرفیتهای کشوری بهویژه در زمینه ماده ۵۶ کمبودهای اعتباری را جبران کنیم که در این راستا برای پروژههای بزرگ شهرستان از جمله سد گرین، جاده نهاوند به سهراهی کنگاور و جاده نهاوند به بروجرد اقدامات لازم صورت پذیرفته است.
وی ادامه داد: سد گرین اگر با اعتبارات قطره چکانی قرار بود ساخته شود ۱۰۰ سال طول میکشید اما از طریق ماده ۵۶ و با همکاری سه بانک کشاورزی، ملت و صادرات مبلغ ۱۷۸ میلیارد تومان اعتبار برای سد مصوب شده که سه قسط آن تا به امروز پرداخت شده است.
شهبازی اضافه کرد: جاده فیروزان با اعتبارات ملی و ظرفیتهای ماده ۵۶ با اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومانی با عاملیت بانک سپه در حال انجام است و برای جاده نهاوند به بروجرد هم با موافقت و عاملیت بانک توسعه تعاون مبلغ ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار از محل ماده ۵۶ در حال پیگیری است.
وی تأکید کرد: پروژههای مهم شهرستان به خاطر معارضان متوقف شدهاند و از استاندار درخواست دارم کمک کند تا اعتبارات تخصیصی برای پروژهها صرف حل مشکلات معارضان نشود و برای پیشبرد پروژه ها هزینه شود.
شهبازی با اشاره به اینکه یک سال و نیم است موفق نشدیم مشکل معدن سد گرین را حل کنیم، گفت: متأسفانه این وقفه باعث طولانی شدن مدت پروژهای شده است که سال ۹۹ با اعتبار موجود قابل اجرا بود اما امروز به علت افزایش قیمتها، باید پیگیری کنیم که اعتبار آن افزایش یابد.
به گفته وی، حدود دو تا سه سال است که مجوز معدن مس برای نهاوند گرفته شده اما معارضان اجازه نمیدهند این معدن که از مس کرمان با کیفیتتر است، راهاندازی شود به طوریکه احداث این معدن برای ۱۰۰۰ نفر اشتغالزایی دارد.
شهبازی با بیان اینکه معتقدم فرصت سوزی به ضرر مردم است و باید در اجرای پروژهها تسریع شود، یادآور شد: مجوز کارخانه داروسازی، کارخانه تولید کاغذ و … را گرفتیم که انتظار داریم استاندار دستور همکاری بدهد.
وی در پایان بیان کرد: سهمیه خوراک پتروشیمی نهاوند که بهراحتی داده نمیشود را گرفتیم و امیدواریم هرچه سریعنر با کمک استاندار در کمیته امور زیربنایی استان تأیید شده تا پروژه کلنگزنی شود چراکه این مجموعه بزرگ در صورت راهاندازی میتواند برای ۳۰۰ نفر اشتغالزایی ایجاد کند.
انتهای پیام