به گزارش ایسنا، محمود پاکدل معاون مددکاری و مشارکتهای مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست ضمن گرامی داشت ایام دهه کرامت و فرا رسیدن سوم خرداد، روز آزادسازی خرمشهر خطاب به اعضای تشکلهای شاهد و ایثارگر گفت: در سالهای دفاع مقدس خدا توفیق داد که از نظام اسلامی دفاع کنید و توفیق خدمت به مردم را پیدا کردید که امیدواریم مورد رضایت خدا باشد و امروز نیز خدمت به ایثارگران توفیق الهی است.
معاون مددکاری و مشارکتهای مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد جهاد تبیین خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب اسلامی ثواب جهاد تبیین را با حضور در جبهههای نبرد علیه دشمنان یکی دانستهاند. امروز دشمن در همه جبههها شکست خورده است و به شکافهای قومی در کشور روی آورده است. القای یأس و ناامیدی در بین مردم و ناکارآمد نشان دادن نظام از اهداف امروز دشمن است لذا همان طور که شما آن روزها برای دفاع از کشور به جبهه رفتید امروز وظیفه جهاد تبیین را طبق فرمایش مقام معظم رهبری به عهده دارید.
پاکدل به سند تحول و برنامه عملیاتی دولت اشاره کرد و گفت: بخشی از این سند تحول و برنامه عملیاتی مربوط به ایثارگران است و دولت برای خدمت به ایثارگران نشانگرهایی را طراحی کرده است که این نشانگرها برای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و افزایش رضایتمندی خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران از خدمات است.
معاون مددکاری و مشارکتهای مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه تشکلهای شاهد و ایثارگر و معتمدین معین سرمایههای اجتماعی هستند، گفت: با توجه به تأکید آقای دکتر قاضیزاده هاشمی، تشکلهای شاهد و ایثارگر در طراحی ساختار جدید بنیاد نقش پر رنگتری را دارند و در معاونت مددکاری و مشارکتهای مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار گرفته است. تلاش ما این است اختیارها تفویض شود و این تفویض به حق است. با توجه به حضور بیش از ۱۷۵ نماینده مجلس شورای اسلامی که از ایثارگران هستند این موضوع نشان میدهد که مردم به ایثارگران اعتماد دارند و ما در بنیاد و تشکلها تلاش میکنیم که در خدمت به ایثارگران حفظ عزتمندی و تکریم ایثارگران سرلوحه امور باشد.
رحیم نریمانی مدیرکل تشکلهای شاهد و ایثارگر در این نشست گفت: تشکلهای شاهد و ایثارگر پیشروان اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی و عامل توسعه پایدار در دنیای امروز و موتور توسعه، پیشرفت، پویایی، نشاط اجتماعی و سلامت فکری در کشور هستند. تشکلهای شاهد و ایثارگر تأثیر مستقیم در محبوبیت، مشروعیت و مقبولیت حاکمیت دارند زیرا در هدایت افکار عمومی جامعه مؤثر هستند و این تشکلها در ارتقای سطح پاسخگویی، شفافسازی و فسادستیزی و در یک حاکمیت خوب تأثیرگذار هستند.
وی با اشاره به سیاستهای کلان و برنامههای اجرایی در حوزه تشکلهای شاهد و ایثارگر، گفت: برجسته کردن نقش تشکلهای شاهد و ایثارگر در جامعه و بنیاد شهید و امور ایثارگران، توانمندسازی تشکلهای شاهد و ایثارگر، شبکهسازی و مشارکتدهی جامعه هدف در تصمیمگیری و تصمیمسازی در نظام و بنیاد از جمله سیاستها است. تبدیل مدل توسعه بومی برای تشکلهای شاهد و ایثارگر، آموزش و توانمندی و حمایت از گروههای جهادی از جمله برنامههای اجرایی تدوین شده است.
محسن ولیئی، معاون مشارکتهای اجتماعی وزارت کشور در این نشست ضمن تأکید بر پیگیری مسائل و مشکلات تشکلها در وزارت کشور، گفت: هر خدمتی به خانواده ایثار و شهادت کنیم نمیتوانیم ذرهای از ایثارگری این عزیزان را جبران کنیم و احترام به خانواده ایثار و شهادت امری ضروری است.
در پایان برخی از اعضای تشکلهای شاهد و ایثارگر به بیان نظرات و پیشنهادات خود در حضور معاون مددکاری و مشارکتهای مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران پرداختند و از خدمات «عادل مهری ورنیاب» مدیرکل سابق دفتر دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر با لوح تقدیر تجلیل شد.
انتهای پیام
در نشست هماندیشی تشکلها و گروههای جهادی شاهد و ایثارگر عنوان شد:
تشکلهای شاهد و ایثارگر در جهاد تبیین نقش ویژهای دارند
نخستین نشست فصلی هماندیشی تشکلهای ملی و بینالمللی و گروههای جهادی شاهد و ایثارگر چهارشنبه سوم خردادماه با حضور معاون مددکاری و مشارکتهای مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران در سالن جلسات شهید رسولزاده برگزار شد.