علی محمدی کیا، امروز(چهارشنبه، ۳ خرداد) در نشست با جمعی از معاونان و کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان به سرمایهگذاری روبه جلوی گلخانهداران در تیران و کرون اشاره و اظهار کرد: پیشبینی آینده این عرصه در حوزههای منابع آب، خاک، نیازهای زیرساختی، عرضه و بازارهای هدف لازم است تا با چالش و نگرانی روبرو نشویم.
وی افزود: پیشبینی شهرکهای گلخانهای و اجتماع آنها در یک مکان علاوه بر کاهش هزینههای زیرساختی به تولید هدفمند و عرضه به موقع بازار نقش دارد، چرا که خُرده مالکیتها با موانع روبرو هستند.
به گزارش ایسنا، فرماندار تیران و کرون ادامه داد: تولید تنها موضوع و هدف در عرصه تولید محصولات گلخانهای نیست، بلکه باید مابقی چرخه تولید شامل بستهبندی، صادرات و برند سازی و فراوری را در نظر گرفت.
وی با بیان اینکه پسماند گلخانه داران باید ساماندهی شود، تصریح کرد: رهاسازی این مواد مضر برای محیطزیست، نگرانیهایی را برای طبیعت ایجاد میکند که اگر ساماندهی نشود در آینده با مشکل روبرو میشویم.
محمدی کیا به توسعه زیرساختها برای فعالیتهای گلخانهای در تیران و کرون اشاره کرد و گفت: تلاش مدیریت شهرستان تسهیل امور است، اما باید گلخانهداران برای تولید و فعالیت خود محیط زیست و چرخه طبیعت را تهدید نکنند.
وی از مسئولان جهاد کشاورزی خواست تا با پیشبینی ضرورت جمعآوری پسماند این عرصه و نظارت بر حسن اجرای آن، مانع تهدید علیه محیط زیست شوند و در صورت مشاهده هرگونه نافرمانی و تخلف، با عاملان اصلی برخورد شود.
فرماندار تیران و کرون بر تشکیل قرارگاه و کمیته تخصصی ویژه گلخانهداران و تولید در این عرصه تأکید کرد و افزود: چنین اقدامی همافزایی را افزایش داده و مشارکت دستگاههای اداری و اتحادیه صنفی برای رفع مشکل رقم میخورد.
به گفته وی، عملکرد شرکت تعاونی گلخانهداران این شهرستان قابل تقدیر و رضایتبخش نیست و همه باید برای رفع مشکل آن تلاش کنند تا اتحاد و همدلی کاری ایجاد شود.
راهاندازی مشاغل متعدد در کنار ایجاد گلخانه
مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان نیز در این جلسه تأثیر راهاندازی گلخانهها در هر منطقه را مهم برشمرد و اظهار کرد: در کنار این سرمایهگذاریها مشاغل متعددی ایجاد و کسب منفعت میشود.
احمدرضا رئیس زاده افزود: تکمیل حلقه تولید با سرمایهگذاری بخش خصوصی رقم میخورد و شغلهای جدید ایجاد خواهد شد که از جمله آن فراوری و بستهبندی است.
انتهای پیام