به گزارش ایسنا، حجتالاسلام سیدرضا تقوی -رییس ستاد مرکزی دهه امامت و ولایت و بزرگداشت جشن عید غدیر- در دومین جلسه هماندیشی و همافزایی بزرگداشت دهه امامت و ولایت و پاسداشت عید غدیر که در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور برگزار شد با اشاره به اینکه هر دستگاهی در مورد جشن غدیر باید نماینده متمرکز خود را انتخاب کند، اظهار کرد: یکی از مسائل مهم در مورد جشنهای غدیر موضوع سادات و اهمیت دادن به خانوادههای سادات است، از این رو هر دستگاهها یا نهادی یک نماینده سادات از میان کارکنان خود انتخاب کند تا آن نماینده در مورد برنامههای ویژه سادات برنامهریزی کرده و جدای از دهه امامت و ولایت در طول سال ارتباط خود با سادات را حفظ کند.
وی ادامه داد: هر دستگاهی میتواند متصدی برپایی کاروانهای شادی با برنامههای متنوع باشد.
رییس ستاد مرکزی دهه امامت و ولایت و بزرگداشت جشن عید غدیر با اشاره به اهمیت نقش رسانه در نشان دادن واقعه غدیر خاطرنشان کرد: رسانهها امروز حرف اول را در جامعه میزنند و باید از ظرفیت آنها برای نشان دادن مفاهیم غدیر به خوبی استفاده کرد، حتی میتوان از ظرفیت اپراتورها تلفن همراه نیز در جهت نشر پیام غدیر بهره برد.
حجتالاسلام تقوی یادآور شد: آذینبندی شهرها و میدانها توسط شهرداریها و انجمنهای صنفی همچون بازاریان باید یک متولی داشته باشد. همچنین برپایی همایشهایی با موضوع غدیر خوب است اما اینکه چه مفاهیمی در همایشها باید تبیین شود بسیار مهم است.
وی با بیان اینکه مجموعههای مختلف دولتی و خصوصی باید جشنهای غدیر را برپا و به آن اهمیت دهند، تصریح کرد: سازمانهایی همچون ارتش که سربازان و نیروهای زیادی دارند باید جشنهای خوبی در دهه امامت و ولایت داشته باشند و مفاهیم غدیر را به مخاطبان خود عرضه کنند. حتی سازمان زندانها به دلیل حضور زندانیان میتواند برایشان جشن برپا کند و حتی از فرصت این دهه استفاده کرده و از طریق ستاد دیه خیلی از زندانیان را به موجب این ایام آزاد کند.
هر یک از وزرا مشاوره روحانی دارند که میتوانند با راهنمایی و مشاوره شرایط برپایی جشن را فراهم کنند.
رییس ستاد مرکزی دهه امامت و ولایت و بزرگداشت جشن عید غدیر به برپایی جشن توسط بخشهای غیردولتی هم تاکید کرد و گفت: برای نمونه شهرکهای صنعتی زیادی در سطح کشور وجود دارند که مشغول به فعالیت هستند، از این رو اصناف میتوانند با یک برنامهریزی خوب برای کسانی که در این شهرکها هستند جشن برپا کنند.
به گفته حجتالاسلام تقوی توزیع بستههای معیشتی نیز در این دهه نباید فاموش شود اما جدای از کالاهای معیشتی باید اقلام فرهنگی مربوط به غدیر را هم در داخل این بستهها در نظر گرفت تا خوراک فرهنگی مردم هم تامین شود.
در بخشی از این جلسه هماندیشی و همافزایی نمایندگان دستگاهها و همچنین اندیشمندان و صاحبان ایده به بیان نقطه نظرات خود در مورد چگونگی برگزاری بهتر جشنهای دهه امامت و ولایت پرداخته و برنامههای سازمان خود را نیز بازگو کردند.
یکی از مباحث مطرح شده موضوع زن در جامعه ایرانی بود، به اعتقاد اعضای این ستاد باتوجه به اتفاقات اخیر کشور باید در دهه امامت و ولایت برنامههای ویژه زنان برگزار شود تا توطئههای دشمن در مورد زنان این مرز و بوم خنثی شود.
از دیگر موضوعات مطرح شده بررسی چگونگی اهمیت مردم به ایام محرم و صفر بود، ایام محرم و صفر در میان جامعه ما امروز به خاطر برپایی سوگواری و اهمیت دادن به این ایام در میان مردم جا افتاده است. از این رو اعضای این ستاد معتقد بودند برای جشنهای غدیر نیز باید به همین شکل برنامهریزی صورت گیرد تا فرهنگ و مفاهیم غدیر در میان جامعه جا بیافتد.
نماینده سازمان اوقاف در همین راستا معتقد بود یکی از رموز در احیای مجالس اباعبدالله الحسین(ع) در طول تاریخ کشورمان به خاطر وقف و موقوفات فراوان با نیت برپایی عزای سیدالشهدا(ع) بوده است، پس پشتوانه مالی در احیای مراسمهای سیدالشهدا بسیار تاثیرگذار بوده است، در مورد غدیر هم وقفهایی وجود دارد اما نیازمند تبیین بیشتر اهمیت غدیر هستیم تا مردم در راستای احیای فرهنگ غدیر وقفهای بیشتری داشته باشند.
روسای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سراسر کشور نیز به صورت وبیناری در این جلسه حضور داشتند.
انتهای پیام