مردم قوچان نیز عصر امروز، دوم خرداد ماه، با تشییع پیکر این مرزبان دهه هشتادی بار دیگر با آرمانهای شهدا عهد و پیمان بستند و انزجار خود را از عملیات تروریستی اعلام کرده و خواستار برخورد با عوامل این حادثه شدند.
در این مراسم باشکوه پیکر شهید از مقابل بیمارستان شهدا با انجام تشریفات نظامی روی دستان مردم به سمت میدان امام خمینی(ره) شهر قوچان تشییع و پس از اقامه نماز توسط حجتالاسلام هراتی مطلق، امامجمعه قوچان، بر پیکر پاک و مطهر این جوان دهه هشتادی، به گلزار شهدای قوچان انتقال یافت و سرانجام پیکر پاک این شهید در خاک آرام گرفت.
یکی از فرماندهان دفاع مقدس و همرزم شهید سلیمانی امشب در آیین تشییع این شهید ناصر حیدریدژ در گلزار شهدای مرکزی شهرستان قوچان عنوان کرد: وقتی شهیدی بر زمین میافتد، مانند یک نارنجک فرهنگی در اجتماع عمل میکند و هر کسی که ترکش آن را بخورد، دگرگون میشود.
سردار عبدالفتاح اهوازیان گفت: برخی میگویند جوانان بیش از این انقلاب را نمیشناسند اما امثال این شهید ثابت میکند که جوانان بهتر از گذشته ما در میدان حضور دارند و بیشتر از ما جان خود را فدا میکنند.
وی افزود: خواندن نماز شب و اقامه نماز به جماعت در دوران جنگ کار مهمی نبود چون آن موقع همه این کار را میکردند ولی امروز جوانانی که از سرزمینهای وایبر، واتساپ، اینترنت و کوچههای فاسد به این خط آمدهاند، بصیرتشان هزار برابر بالاتر از بصیرت ماست.
این مقام نظامی تصریح کرد: این بچهها نه جنگیدند و نه امام، نه انقلاب و نه شهید دیدند ولی تابوت شهدای مظلوم حرم و گمنام را بلند کردند و محبت اهل بیت(ع) و ولایت به جان آنها تسری پیدا کرد و یا محول الحول والاحوال دگرگون شدند.
وی با بیان این جمله که شهید سخنران و گریهکن و مداح نمیخواهد بلکه شهید رهرو میخواهد، ادامه داد: پیکر هادی ذوالفقاری، پسرک فلافلفروش شهید مدافع حرم بارها در عراق تشییع شد و هماکنون مزار او در وادیالسلام به یادمان تبدیل شده است.
اهوازیان افزود: ما آمدیم در سوریه به این بچهها درس بدهیم اما فهمیدیم در پیشگاه بسیجیان مدافع حرم من پاسدار به گرد پای این بسیجیان هم نمیرسم.
وی با اشاره به سالروز آزادسازی خرمشهر اظهار کرد: وقتی انقلاب شد، عراقیها تصمیم گرفتند خوزستان یعنی مهد انرژی را از ایران جدا کنند؛ هشت ماه پیش از تاریخ جنگ عراقیهایی که از طریق هور با بلم به خرمشهر میآمدند، در حاشیه جادهها برای کشاورزان اسلحه میگذاشتند. رادیویی راه انداختند به نام صوتالاهواز و از آنجا به عربها میگفتند اینجا عربستان است؛ بیایید جدا شوید.
این کارشناس محور مقاومت اضافه کرد: آن زمان بنیصدر، نخستوزیر مخلوع ایران، یک تیمسار شاهنشاهی فراری به نام تیمسار مدنی را استاندار خوزستان کرد. او ماموریت داشت بین عربهای خوزستان نارضایتی ایجاد کند. همچنین شخصیت جاهلی در خرمشهر به نام خلق عرب قیام کرد و مقابل امام ایستاد و درگیری ایجاد کرد، به طوری که یک روز پیش از آغاز رسمی جنگ در خرمشهر بابت انفجار و تیراندازی ۲۵۰ نفر تلفات دادیم.
همچنین مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهید مدافع وطن یونس سیفینژاد که در حمله تروریستی در مرز سراوان به شهادت رسیده بود، از ساعت ۱۶ امروز و با حضور اقشار مختلف مردم ولایتمدار و شهیدپرور سرخس، مسئولان، نیروهای نظامی و انتظامی، خانواده معظم شهدا و ایثارگران در این شهرستان مرزی برگزار شد.
پیکر مطهر شهید سیفینژاد پس از انجام تشریفات نظامی و استقبال توسط مرزبانان هنگ مرزی سرخس از میدان شهید چشک سرخس تا مقابل آستان قدس رضوی این شهر روی دستان مردم تشییع شد و پس از اقامه نماز بر پیکر وی توسط امام جمعه سرخس، به بهشت نبی شهرستان منتقل و در کنار دیگر شهدای سرخس به خاک سپرده شد.
حمله تروریستی ناجوانمردانه اشرار و معاندان گروهک تروریستی تلاش آنها برای ورود به کشور با مقاومت مرزبانان برجک مرزبانی مزهسر هنگ مرزی سراوان روبهرو شد. در این درگیری متأسفانه پنج نفر از مرزبانان به درجه شهادت نائل و تروریستها با تحمل تلفات از صحنه درگیری متواری شدند.
انتهای پیام