محمدباقر خوشکردار در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه درصد مقاوم سازی مسکن روستایی در این استان ۶۵ درصد است، افزود: از ۱۶۵ هزار و ۳۰۱ واحد مسکونی روستایی استان تاکنون بیش از ۱۰۷ هزار واحد مسکن روستایی در استان همدان بهسازی و نوسازی شده است.
وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ سهمیه استان همدان در بحث بهسازی و نوسازی مسکن روستایی ۱۱ هزار فقره بوده است، اضافه کرد: از این تعداد، ۱۰ هزار فقره به استان ابلاغ شده و ۸۵۶۱ فقره به بانک ها معرفی و در نهایت ۳۲۰۰ فقره منجر به عقدقرارداد شده است.
خوشکردار با تأکید بر اینکه میانگین کشوری بهسازی و نوسازی مسکن روستایی ۵۱ درصد است که استان همدان ۱۴ درصد از این میانگین بالاتر است، یادآور شد: مبلغ وام مسکن روستایی ۲۰۰ میلیون تومان با سود پنج درصد است که مجموع دوره ساخت و بازپرداخت این تسهیلات ۲۰ سال درنظر گرفته شده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه سهمیه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی استان در سال ۱۴۰۲ هنوز ابلاغ نشده است، مطرح کرد: در حال حاضر ۵۳۰۰ متقاضی در صف عقد قرارداد تسهیلات مسکن روستایی هستند.
وی با بیان اینکه شهرستانهای رزن و درگزین بالاترین میزان نوسازی و بهسازی مسکن روستایی را به خود اختصاص دادهاند، اظهار کرد: در دو شهرستان رزن و درگزین تمام مساکن روستایی بهسازی و نوسازی شده به طوریکه شاخص بهسازی و نوسازی این شهرستان صددرصد است.
خوشکردار یادآور شد: بعد از رزن و درگزین شهرستان های نهاوند با ۸۹ درصد و ملایر با ۷۳ درصد بیشترین میزان بهسازی و نوسازی مسکن روستایی را به خود اختصاص داده و شهرستان کبودراهنگ با ۴۱ درصد کمترین میزان بهسازی و نوسازی مسکن روستایی را در استان داراست.
وی درباره ساخت مسکن محرومان در استان همدان نیز یادآور شد: ۶۵۰ فقره مسکن محرومان در استان همدان در دست انجام است که ۴۲۱ فقره عقد قرارداد شده و ۱۱.۵ میلیارد تومان کمک بلاعوض نیز به این افراد پرداخت شده است همچنین براساس تفاهم نامه ای که با کمیته امداد امام خمینی(ره) منعقد شده، سهمیه استان همدان حدود ۸۰۰ فقره مسکن محرومان است که تسهیلات بلاعوض از طریق کمیته امداد پرداخت می شود.
انتهای پیام