معاون آموزشی دانشکده منابع‌طبیعی دانشگاه لرستان:

تمام خدمات اکوسیستم‌ها به بشر در گرو حفظ تنوع زیستی است

معاون آموزشی دانشکده منابع‌طبیعی دانشگاه لرستان گفت: تمام خدماتی که اکوسیستم‌ها به بشر می‌دهند در گرو حفظ تنوع زیستی است.

محمد محیسنی امروز یکم خردادماه در همایش تنوع زیستی و حفاظت از منابع طبیعی که به مناسبت روز جهانی تنوع زیستی با همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده کشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر بیش از دو میلیون گونه در کره زمین شناسایی شده و پیش‌بینی می‌شود در آینده این رقم به ۱۰ میلیون گونه برسد.

وی با بیان اینکه مجموعه‌ای از این گونه‌ها در یک زیستگاه مشترک تحت عنوان اکوسیستم زندگی می‌کنند که هر کدام کارکرد منحصر به خودشان را دارند، بیان کرد: استمرار، پایداری و بقای این اکوسیستم‌ به حضور این گونه‌ها وابسته است، هرکدام از این گونه‌ها حذف شوند قطعا تبعات آن را خواهیم دید.

معاون آموزشی دانشکده منابع‌طبیعی دانشگاه لرستان گفت: تنوع زیستی صرفا بحثی آکادمیک، علمی، شیک یا لوکس نیست بلکه مقوله‌ای است که مستقیما با حیات بشر و کره زمین ارتباطی تنگاتنگ دارد.

محیسنی با تاکید براینکه تمام خدماتی که اکوسیستم‌ها به بشر می‌دهند در گرو حفظ تنوع زیستی است، تصریح کرد: مسائلی همچون کیفیت هوا، بحران‌های زیست محیطی و اقلیمی، تصفیه آب و هوا، گرده‌افشانی، گسترش پوشش‌های سبز در طبعیت و جلوگیری از فرسایش مواردی است که در گرو حفظ تنوع زیستی است و هر چقدر بشر بعد از انقلاب صنعتی تخریب انجام داده اثرات آن روی زندگی بشر تاثیر گذاشته است.

وی با بیان اینکه تمام موجودات باید در آینده کره زمین سهیم باشند، خاطرنشان کرد: شعار ۲۰۲۳ در روز جهانی تنوع زیستی تحت عنوان "تنوع زیستی را به کره برگردانید" است؛ به خاطر تخریب‌های شدید بسیاری از گونه‌ها در معرض انقراض قرار دارند.

معاون آموزشی دانشکده منابع‌طبیعی دانشگاه لرستان هدف از برگزاری این همایش را نزدیک‌تر شدن دانشگاه و بخش اجرایی دانست و افزود: بنا داریم این همایش‌ها را سال‌های آینده منطقه‌ای و ملی برگزار خواهیم کرد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱ خرداد ۱۴۰۲ / ۲۰:۲۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402030100768
  • خبرنگار : 50177