به گزارش ایسنا، در این جشنواره از دانشجویان خواسته شد که غذاهای سنتی و محلی خود را در مسابقه شرکت بدهند، در این مسابقه پرشور و هیجان طعم و مزه غذا، مضر نبودن غذا، استفاده از مواد اولیه مناسب و طراحی غذا ملاک انتخاب نفرات برتر بود.
در کل ۱۰ گروه در این رقابت شرکت کردند و در نهایت گروه اول فاطمه نیکی، گروه دوم حنانه رحیمیمجد و گروه سوم فاطمه شاملویی برگزیده شدند، هدیه گروه اول، چهار میلیون ریال، هدیه گروه دو، سه میلیون ریال و هدیه گروه سوم، دو میلیون ریال بود.
گفتنی است؛ دانشکده علوم قرآنی ملایر در حال حاضر از اقصی نقاط کشور ۱۲۵ نفر دانشجو دارد و جشنواره غذا هر ساله برگزار می شده است که به علت شیوع کرونا با یک وقفه مواجه شد اما امسال دوباره رونق گرفت و با استقبال دانشجویان مجدداً برگزار شد.
انتهای پیام