دکترعلی کاووسی شامگاه امروز یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آگاهیبخشی از مهمترین وظایف خبرنگاران و اصحاب قلم و رسانه و اطلاعرسانی دقیق و صحیح مهمترین نیازها جامعه امروز کشور است.
وی با بیان اینکه به دلیل وسعت کار و کثرت نوع تخلفات دامپزشکی به تنهایی نمیتواند نقش نظارتی داشته باشد، ادامه داد: در کنار آگاهیبخشی باید همه دستگاههای متولی، نظارتی، قوه قضائیه، انتظامی، بهداشت و درمان و دیگر دستگاهها در کنار دامپزشکی باشند تا سلامت جامعه تأمین شود.
مدیرکل دامپزشکی گلستان از مواجهه این اداره کل با کمبود حدود ۵۰ درصدی نیروی کار خبر داد و افزود: حدود ۳۶۶ پست در چارت سازمانی اداره کل دامپزشکی استان تعریف شده که حدود ۱۵۸ پست خالی از نیروی کار است و باید برای این موضوع تدبیر و علاج بخشی شود.
وی تعداد کشتارگاههای صنعتی طیور استان را ۱۴ واحد و کشتارگاههای صنعتی و سنتی دام را ۹ واحد برشمرد و خاطرنشان کرد: کشتارگاههای دام سه واحد صنعتی و ۶ واحد سنتی هستند و برای مبارزه با سودجویان و کشتارهای غیرمجاز دامپزشکی نمیتواند به تنهایی با اکتفا کردن به گزارشنویسی وارد عمل شود.
کاووسی با تأکید بر اینکه تأمین سلامت مردم خط قرمز است و اگر سلامت مردم آسیب ببیند کل جامعه متضرر میشود، اضافه کرد: دامپزشکی سرباز خط مقدم مبارزه با بیماریها و کنترل مسائل بهداشتی بوده و برای صیانت از جان مردم اغلب جان مأموران و بازرسان اداره کل دامپزشکی تهدید و برخوردهای نامتعارفی با آنها شده است.
وی بیماری مشترک انسان و دام را ۸۰۰ مورد برشمرد و با بیان اینکه بسیاری از این بیماریها مهلک هستند، تصریح کرد: دامپزشکی استان گلستان این آمادگی را دارد که فروشندگان بومی در روستاها و بازارهای محلی را پس از هدایت به سمت رعایت اصول بهداشتی خود و محیط کار با عرضه گوشت کشتار شده در کشتارگاه ها ساماندهی کند.
این مقام مسئول احساس مسئولیت کارشناسان و نیروهای زبده شاغل و مستقر در کشتارگاههای دام و طیور که به شکل بیوقفه در حال نظارت بر کشتار صحیح و سالم هستند را یک ظرفیت مهم برای تأمین سلامت جامعه دانست و گفت: تهیه بورشور و آموزشهای چهره به چهره از راهکاری اطلاعرسانی به شهروندان است که در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام