برگزاری جشنواره بازی‌های بومی و محلی بانوان در راستای تبادل آئین‌ها و فرهنگ‌های سنتی

رئیس هیات ورزش روستایی و بازی های بومی محلی استان اردبیل گفت: جشنواره بازی‌های بومی و محلی بانوان با هدف توسعه و گسترش بازی‌های بومی و محلی در بین نسل جوان جامعه، تبادل آئین‌ها و فرهنگ‌های سنتی در خلخال برگزار شد.

علی تقی زاده ۳۱ اردیبهشت در حاشیه جشنواره بازی‌های بومی و محلی بانوان گفت: همزمان با سالروز ولادت با سعادت حضرت معصومه (س) و روز دختر و همچنین در راستای گرامیداشت گنگره ۳۴۰۰ شهید والامقام استان اردبیل و گرامیداشت روز ملی جوانی جمعیت نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی و بازی های بومی و محلی ویژه روز دختر با حضور گروه های هنری و ورزشی و مهمانانی از سطح شهرستان‌های رضوانشهر، تالش، ماسال، فومن از استان گیلان و همچنین شهرهای اردبیل، پارس آباد، نمین و خلخال از استان اردبیل در محل سالن ورزشی دو هزار نفری مجموعه ورزشی پوریای ولی شهر خلخال برگزار شد.

تقی زاده اجرای موسیقی محلی، برنامه های شاد و متنوع، اجرای نمایش های معرفی سنت های مناطق از جمله اجرای جشن سنتی عروس بران توسط گروه های هنری، اجرای بازی های بومی محلی و برگزاری برنامه های شاد را از جمله برنامه‌های این جشنواره فرهنگی ورزشی خلخال اعلام کرد.

وی هدف از برگزاری این گونه جشنواره ها را فراهم کردن زمینه ازدواج آسان برای جوانان در آستانه ازدواج و همچنین ایجاد نشاط و سرگرمی بین مردم و همراه با زمینه سازی برای معرفی ظرفیت‌های بومی و محلی مناطق مختلف کشور و منطقه خلخال، حفظ و احیای سنت های ریشه‌دار مردم و همچنین ایجاد تحرک و نشاط در بین گروه های مختلف مردم در جهت مقابله با آسیب های اجتماعی اعلام کرد.

تقی زاده تصریح کرد: جشنواره بازی‌های بومی و محلی بانوان درراستای توسعه و گسترش بازی‌های بومی و محلی در بین نسل جوان جامعه، تبادل آئین‌ها و فرهنگ‌های سنتی در خلخال برگزار شد.

جشنواره بازی‌های بومی و محلی برای احیای سنت‌ها نقش موثری دارد

رقیه زادمهر، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان خلخال نیز در این مراسم در خصوص جشنواره بازی های روستایی و عشایری و بومی محلی عنوان کرد: این جشنواره با حضور ۸ تیم از ۸ شهرستان‌‎های رضوانشهر، تالش، ماسال، فومن از استان گیلان و شهرستان‌‎های اردبیل، پارس آباد، نمین، خلخال از استان اردبیل برگزار گردید.

وی در راستای غنی‌سازی اوقات فراغت و ایجاد شور و نشاط اجتماعی از طریق ورزش خواستار ورود هیئت‌های ورزشی مرتبط به این موضوع شد.

رئیس اداره ورزش و جوانان خلخال تصریح کرد: این بازی‌های قدیمی برای ما خاطره آفرین است و برگزاری این نوع جشنواره‌ها، باعث می‌شود تا شور و نشاط خاصی که ما از این بازی‌ها دریافت می‌کردیم، به جوانان امروز منتقل شود شاید که امروزه نیز بخشی از اوقات فراغت نوجوانان و جوانان به جای بازی‌های رایانه‌ای به این نوع بازی‌ها اختصاص پیدا کند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۵
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402023119682
  • خبرنگار :