حجت الاسلام امین قرایی عصر امروز شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در دوره آموزشی ترویجی نغمه جاوید که در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی گرگان برگزار شد، اظهار کرد: برای آنکه انقلاب اسلامی ایران را به درستی بشناسیم باید ابتدا هدف از شکل گیری و نحوه ایجاد انقلاب آگاهی یافته و سپس به بررسی ابعاد مختلف آن بپردازیم.
وی بیان کرد: همچنان که خانواده ما ریشه ما است و هیچ وقت مشکلات خانوادگی خود را به بیرون از محیط خانواده نمی بریم، انقلاب اسلامی نیز ریشه ملت ما است و باید مشکلات و انتقاداتی که به نظام داریم را در داخل کشور حل و فصل کرده و اجازه دخالت به بیگانگان را ندهیم.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه یک گرگان، وقایعی نظیر اغتشاشات اخیر، حوادث سال 88 و کوی دانشگاه را نتیجه بی توجهی به ریشه ها برشمرد و افزود: اگر نتوانیم ارتباط عمیق بین جوانان با ریشه های خود که همان انقلاب است، برقرار کنیم، آن ها اعتراض و انتقاد خود را به روش ناصحیح و با وارد کردن هزینه به نظام بیان می کنند.
قرایی بیان کرد: یک نظریه پرداز آمریکایی، انقلاب اسلامی ایران را تنها انقلابی در جهان معرفی کرده که به طور آگاهانه و با هدف سرنگونی نظام پیشین تشکیل شده است و در جایی دیگر یک تحلیلگر فرانسوی امام خمینی (ره) را شخصیتی افسانه ای معرفی کرده که پیوند بسیار نیرومند با ملت خود دارد و اینها تنها دو نمونه از تعابیر دیگران از انقلاب ما است.
وی افزود: نلسون ماندلا، رئیس جمهور فقید آفریقای جنوبی، انقلاب مردم آفریقا و موفقیت های خود را مدیون رهبر کبیر انقلاب دانسته و در مورد ایشان گفته است: امام خمینی (ره) تنها رهبر ایران نبوده بلکه رهبری برای تمام نهضت های امیدبخش جهان به شمار می رفت که توانست با طاغوت زمان مبارزه کند.
استاد حوزه و دانشگاه تحقق انقلاب اسلامی را امری تدریجی دانست که در طول زمان باید در مراحل مختلف مثل فرهنگ، اقتصاد و غیره تحول پیدا کند و افزود : تنها مرحله ای از انقلاب که به تغییر نظام سیاسی منجر می شود به یکباره اتفاق می افتد و ما اکنون در گام دوم انقلاب برای تغییر در معادلات بزرگ تاریخ هستیم که با فهم درست ریشه های انقلاب و تاریخ معاصر محقق می شود.
قرایی اندیشه و منظومه فکری امامین انقلاب را همان ریشه های اصلی نهضت اسلامی دانست و گفت: آشنایی با منظومه فکری رهبری معظم انقلاب و امام راحل عظیم الشان پیش زمینه فهم معادلات امروز جامعه و حتی دنیاست.
وی با تاکید بر اینکه وقتی همچون یک ماهی در تنگ آب به انقلاب و جامعه خود بنگریم فقط محدودیت ها و نقایصی را می بینیم که در مسیر یک نظام نوپا که همه استکبار جهانی برای ضربه زدن به آن هم قسم شده اند طبیعی است، تصریح کرد: اما اگر از تنگ آب بیرون آمده و نگاهی کلان تر داشته باشیم متوجه عمق پیشرفت و توسعه کشور در همه ابعاد به ویژه تاثیرگذاری بر تمام ملت ها حتی در قلب اروپا و آمریکا هستیم.
انتهای پیام/