علیرضا برشاهی در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به ظرفیتهای موجود در شهر کرندغرب، اظهار کرد: باتوجه به ظرفیتهایی که کرندغرب در حوزههای مختلف دارد، میتوان با راهاندازی موزههای گوناگون آن را به شهر موزهها تبدیل کرد.
وی به پیگیری هایی که از چند سال پیش برای تبدیل کرندغرب به شهر موزه ها شده اشاره کرد و افزود: از آنجایی که رویکرد وزارتخانه توجه به راه اندازی موزه ها توسط بخش خصوصی است، ما نیز از ورود این بخش برای راه اندازی موزه ها استقبال کردیم.
مدیرگروه موزه ها و اموال منقول میراث فرهنگی استان تصریح کرد: خوشبختانه حدود هفت پیشنهاد راهاندازی موزههای بخش خصوصی در شهرستان دالاهو به ما ارائه شد که ما نیز پیگیری هایی را برای اخذ مجوز راه اندازی آنها در سطح وزارتخانه انجام دادیم.
وی اضافه کرد: در نهایت سال گذشته وزارتخانه با راه اندازی سه موزه شامل موزه های تنبور، مردم شناسی اقامتگاه میلکان و هنر و طبیعت در این شهرستان موافقت کرد که هرسه آنها در ایام نوروز امسال به بهره برداری رسیدند.
برشاهی خاطرنشان کرد: راه اندازی موزه های گیاهان دارویی، اریگامی، موسیقی و آهنگری هم در این شهرستان در حال پیگیری است و امیدواریم بتوانیم مجوز راه اندازی آنها را هم برای سال جاری بگیریم.
وی تاکید کرد: تا چندسال پیش تنها موزه مردم شناسی میراث فرهنگی شهرستان دالاهو فعال بود، اما اکنون در این شهرستان چهار موزه فعالیت می کند که ظرفیت قابل توجهی است و نشان می دهد که این شهر درحال تبدیل شدن به شهر موزه ها در کرمانشاه است.
مدیرگروه موزه ها و اموال منقول میراث فرهنگی استان در ادامه بااشاره به فعالیت یازده موزه دیگر در سطح استان، اظهارکرد: علاوه بر موزه های شهر کرند، تاق بستان، بیستون، معبد آناهیتا، تکیه بیگلربیگی و تکیه معاون الملک هم در فهرست موزه های استان قرار دارند.
وی به فعالیت دو موزه مردم شناسی در شهرستانهای پاوه و سنقر هم اشاره کرد و گفت: موزه منبت در شهر کرمانشاه، عروسکها در اقامتگاه سابات روستای کچگینه روانسر و موزه میراث ناملموس در روستای زردویی نیز تاکنون توسط بخش خصوصی در استان راه اندازی شده است.
انتهای پیام