طی سال گذشته صورت گرفت؛

شناسایی ۷۵ هزار مورد تغییر کاربری غیر مجاز در اراضی کشاورزی

رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: در سال گذشته ۷۵هزار مورد شناسایی تغییر کاربری غیر مجاز در اراضی کشاورزی کشور داشتیم که بخش بزرگی از آن ها توسط یگان حفاظت و سامانه۱۳۱ شناسایی شدند.

رضا افلاطونی ۲۸ اردیبهشت ماه در دیدار با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی که در دفتر امام جمعه ارومیه برگزار شد، افزود: آذربایجان غربی دارای  ۸۰۰ هزار اراضی قابل کشت است که تاکنون نزدیک به۵۰ درصد از این اراضی رفع تداخل و تثبیت مالکیت شده است.

وی با اشاره به اینکه از ۱۶۵میلیون هکتار از اراضی کشور تنها ۱۸میلیون هکتار قابل کشت است، تصریح کرد: از این میزان فقط یک میلیون هکتار زمین درجه یک کشاورزی هستند.

افلاطونی با اشاره به اینکه اگر از عرصه های ملی و خاک کشور حفاظت نکنیم ، با بحرانی شبیه دریاچه ارومیه مواجه خواهیم بود و آنها را از دست خواهیم داد، ادامه داد: محوری ترین کار ما حفاظت از اراضی کشاورزی، جلوگیری از تغییر کاربری ها و ساخت و سازهای غیر مجاز است.

رئیس سازمان امور اراضی کشوربا تأکید بر لزوم مشارکت همگانی در جلوگیری از تخریب اراضی کشاورزی خاطر نشان کرد: ما میراث دار آیندگان هستیم و باید زمین های درجه یک را برای آیندگان و تامین امنیت غذایی جامعه حفاظت کنیم.

وی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب چندین بار بر ضرورت جلوگیری از تغییر کاربری غیر مجاز در اراضی ملی و کشاورزی تاکید کرده اند، یاد آور شد: حفاظت از اراضی ، رفع تداخلات و تثبیت مالکیت ۲سیاست کلی امور اراضی کشور در حوزه زمین است.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۶:۴۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1402022818180
  • خبرنگار : 50134

برچسب‌ها