به گزارش ایسنا، دکتر محمدعلی زلفیگل در دیدار با تعدادی از اعضای شورای سیاستگذاری و دست اندرکاران جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان تاکید کرد: صرف برگزاری جشنواره و معرفی تعدادی از دانشمندان علوم پایه به عنوان برگزیده کافی نیست، بلکه این جشنواره باید جریانسازی در علوم پایه و معرفی ظرفیتهای مهم این حوزه را در کشور دنبال کند.
وزیر علوم با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره و معرفی افراد برتر نیز میتواند در الگوسازی و تشویق فعالان علوم پایه کشور موثر باشد گفت: جا دارد تعدادی از روسای دانشکدههای علوم پایه کشور که فعالیتهای شاخص و مهمی را در ارتقای علوم پایه در کشور دارند، در این جشنواره انتخاب و به جامعه علمی کشور معرفی شوند.
وزیر علوم پیشنهاد کرد، علاوه بر معرفی و تجلیل از برگزیدگان نهایی، کلیه شرکتکنندگان رقابتها در این جشنواره نیز در آیین اختتامیه دعوت شوند یا اینکه همایش جداگانهای با حضور تمام شرکتکنندگان این جشنواره برگزار شود که این پیشنهاد با استقبال دستاندرکاران جشنواره مواجه شد.
وزیر علوم تاکید کرد: برای افزایش سطح کیفی جشنواره و بالا بردن دقت داوریها حتماً از ظرفیت انجمن های علمی کشور که در حوزه علوم پایه فعالیت میکنند استفاده شود.
دستاندرکاران جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان نیز ضمن دعوت از وزیر علوم برای حضور در شورای سیاستگذاری دوره هفتم این جشنواره از وزارت علوم خواستند که برای ارتقای سطح این جشنواره به عنوان یک جشنواره بین المللی فعالان این جشنواره را کمک کند.
دکتر محمود کمرهای، رییس جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با اشاره به اینکه مجوز بینالمللی شدن جشنواره از سوی دانشگاه تهران صادر شده است گفت برای هماهنگی بیشتر با وزارت امور خارجه و افزایش عمق بینالمللی شدن جشنواره حمایت وزارت علوم ضروری است.
بنابر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، دکتر کمرهای خواستار تدوین مکانیسمی برای ارتباط فعال با دانشگاهها برای برگزاری بهتر جشنواره شد که وزیر علوم ماموریت پیگیری این موضوع را به سرپرست معاونت فناوری و نوآوری این وزارت داد.
انتهای پیام