به گزارش ایسنا، محمد همت گفت: دادههای منتشر شده در رتبهبندی سایماگو در سال ۲۰۲۲ که برگرفته از دادههای اسکوپوس است؛ نشان میدهد ایران در حوزه علوم و فناوریهای حوزه آب در بین تمام کشورهای تولیدکننده علم جهان، در رتبه چهارم ایستاده است.
وی تاکید کرد: طی ۲۵ سال اخیر ایران توانسته است از نظر علمی بالاتر از کشورهایی همچون "انگلستان"، "آلمان"، "کانادا"، "فرانسه"، "روسیه"، "ژاپن"، "هلند"، "سوئد"، "سوئیس"، "نروژ" و بسیاری دیگر از کشورها قرار گیرد.
همت با اشاره به اهمیت دادههای اسکوپوس در نظام رتبهبندی علم جهان، گفت: بر اساس دادههای این پایگاه معتبر جهانی؛ ایران در حوزه فناوریهای حوزه آب در سال ۲۰۲۱ رتبه ششم جهان و در سال ۲۰۲۲ رتبه چهارم جهان را کسب کرده است.
سرپرست ستاد توسعه دانشبنیان آب، اقلیم و محیط زیست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، افزود: قرار گرفتن کشور در بین ۵ کشور برتر جهان در این زمینه، نشاندهنده رشد علمی قابل قبول ایران در این حوزه و همت بالای اساتید، فناوران و دانشجویان برای رشد و تعالی کشور است.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، همت با بیان اینکه ایران در حال حاضر در بیشتر حوزههای علمی در جهان صاحب رتبههای برتر یا خوب است، بیان کرد: با توجه به شرایط موجود و جریان قابل قبول تولید علم و توسعه فناوری در کشور میتوان گفت که از مرحله "توانستن" عبور کردیم و در بسیاری از حوزهها، دانشمندان، اساتید، دانشجویان و فناوران در اندیشه فتح قلهها هستند.
وی ادامه داد: نقطه کانونی حرکت کشورها به سمت پیشرفت و اقتدار، فهم "توانستن" و باور واقعی به آن است. جوانان و اندیشمندان کشوری که توانستن خود در عرصههای علمی و فناوری را باور کنند، دروازههای پیشرفت را فتح خواهند کرد و افقهای روشنی برای خود و کشور خواهند ساخت.
انتهای پیام