افتتاح بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی رزن در سال‌جاری

نماینده مردم رزن و درگزین در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی بیمارستان شهرستان رزن فعال بوده و براساس قول های داده شده این طرح در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

حسن لطفی چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی شهرستان رزن در سال ۹۷ کلنگ زنی شد، قرار بود این پروژه با اعتباری افزون بر ۶۵ میلیارد تومان به بهره برداری برسد اما به علت طولانی شدن طرح و صعودی شدن تورم ها و گرانی تاکنون برای طرح فوق اعتباری افزون بر ۵۰ میلیارد تومان هزینه شده و اعتباری افزون بر ۳۰۰ میلیارد تومان نیز از محل سفر ریاست جمهوری به آن اختصاص داده شده است.

وی تصریح کرد: زمین چمن شهر رزن از محل اعتبارات در اختیار نماینده مجلس در مرحله بازسازی بوده و امسال به بهره‌برداری می‌رسد ضمن اینکه پروژه مدرسه فاطمیه رزن در حال اجرا بوده و پروژه خانه امید رزن نیز در سال جاری افتتاح می‌شود.

لطفی در ادامه خاطرنشان کرد: در حوزه جبران کمبود برق رزن و درگزین ۹ میلیارد تومان اعتبار به صورت نقدی از مدیرعامل شرکت توانیر جذب و تخصیص داده شده که از مدیرعامل شرکت برق استان انتظار داریم این میزان اعتبار تخصیص داده شده را برای حوزه برق این دو شهرستان در رفع مشکلات برق هزینه و صرف کرده و گزارش آن را به مردم اعلام کند.

نماینده مردم رزن و درگزین در خانه ملت بیان کرد: در سال ۹۹ به منظور رفع محرومیت از مناطق محروم بودجه ای تحت عنوان بودجه مناطق محروم به تصویب رسید که عملاً از سال ۱۴۰۰ این برنامه اجرایی شد.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه با توجه به محرومیت شهرستان های رزن و درگزین موفق شدیم ۱۰۸ میلیارد تومان بودجه مناطق محروم برای این دو شهرستان جذب کنیم، گفت: با پیگیری لازم این میزان اعتبار اختصاص داده شده به شهرستان را موفق شدیم به صورت کامل برای پروژه ها دریافت کنیم و تخصیص دهیم.

لطفی یادآور شد: قرار شد از ۱۰۸ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شده از محل اعتبارات مناطق محروم به شهرستان رزن و درگزین اعتباری افزون بر ۵۷ میلیارد تومان برای احداث مدارس ملابداق، شهر رزن، مسکن مهر قروه درگزین، روستای حکان، منوچهر و مزرعه صارم تخصیص داده شود.

وی تصریح کرد: نکته قابل توجه در این اعتبار اختصاص داده شده از محل بودجه مناطق محروم این است که این بودجه در قانون ذکر شده به مدت سه سال دارای مهلت است و بودجه ای نیست که با سال مالی به اتمام برسد.

لطفی اضافه کرد: در این رابطه هم‌اکنون به غیر از پروژه مدرسه مزرعه صارم، مابقی پروژه‌ها از جمله مدرسه ملابداق، مدرسه فاطمیه شهر رزن، حکان و منوچهر و مسکن مهر شهر قروه با پیشرفت خوب و چشمگیری در حال اجراست.

وی با اشاره به بلاتکلیفی پروژه مدرسه صارم گفت: در این رابطه پیگیری لازم انجام شده و قرار شده است مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان در اسرع وقت این پروژه را نیز اجرایی کند.

لطفی با بیان اینکه درمانگاه ملابداق از جمله پروژهایی است که از قبل شروع شده بود و به علت کمبود اعتبار روند اجرای پروژه دارای مشکل بود، اضافه کرد: از محل بودجه مناطق محروم نیز اعتبار قابل توجهی به این پروژه تخصیص داده شده که با این اعتبار این طرح در سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد. درمانگاه چایان و درمانگاه شهر درگزین نیز از محل اعتبارات مناطق محروم در حال اجرا هستند.

نماینده مردم رزن و درگزین در مجلس یادآور شد: علاوه بر آن ۱۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در حوزه آبرسانی به روستاهای دو شهرستان رزن و درگزین از محل اعتبارات مناطق محروم اختصاص داده شده که متأسفانه با این میزان اعتبار تنها یک پروژه آبرسانی فعال است. 

وی اظهار کرد: با پیگیری لازم قرار شد شش روستا از محل اعتبار ۱۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومانی فوق که در شرکت آب و فاضلاب کشور بلاتکلیف باقی مانده اجرایی و عملیات اصلاح شبکه و آبرسانی و حل مشکلات آب این روستاها انجام شود.

لطفی ادامه داد: براساس قول های مساعد داده شده تا پایان سال جاری این میزان اعتبار بلاتکلیف اختصاص داده شده از محل اعتبارات مناطق محروم در حوزه آبرسانی به دو شهرستان رزن و درگزین تخصیص و پروژه هه به مرحله اجرا درآید.

وی همچنین با اشاره به اختصاص ۹۵ میلیارد تومان از محل ماده ۵۶ برای نخستین‌بار در سطح کشور به شهرستان رزن و درگزین برای احیاء قنوات و کانال ‌های آبرسانی، اظهار کرد: با این میزان اعتبار قرار شد ۶۶ قنات و ۵۶ کانال در هر دو شهرستان احداث شود که در این رابطه اکثر پروژه‌های قنات با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد فعال هستند.

لطفی با بیان اینکه متأسفانه با یک چالش اساسی با سازمان جهادکشاورزی استان مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: این اعتبارات به صورت تسهیلات بوده و جهادکشاورزی استان می‌گوید باید ۹ درصد ارزش افزوده این اعتبار ۹۵ میلیارد تومانی را دریافت کند و ما مخالف این امر هستیم، از طرفی دیگر اینکه جهادکشاورزی متفق القول هستند که به این پروژه ها باید تعدیل بخورد و ما مخالفیم چراکه این پروژه ها اعتبارات آن نقد است و این پیمانکاران هستند که باید در اسرع وقت پروژه ها را آغاز کنند و مشمول تعدیل قرار نگیرند.

وی با بیان اینکه در بحث ارزش افزوده و تعدیل در پروژه‌های قنوات و کانال ها از محل ماده ۵۶ مربوط به شهرستان رزن و درگزین بنده با سازمان جهادکشاورزی استان دارای مشکل هستیم و این رقم قابل توجهی از اعتبار اختصاص داده شده را شامل می‌شود، گفت: قصد ما بر این است که اعتبار اختصاص داده شده از محل ماده ۵۶ به قنوات و کانال های آبرسانی شهرستان رزن و درگزین یک ریال به انحراف نرود و مستقیم در پروژه های فوق استفاده و هزینه شود.

لطفی یادآور شد: متأسفانه با وجود فرآیند پر پیچ و خمی که در پروژه‌های قنوات و کانال های آبرسانی برای دریافت و تخصیص اعتبار داشتیم، تعدادی از کانال های آبرسانی از ماده ۵۶ هنوز بلاتکلیف هستند و اجرایی نشده‌اند و برخی پیمانکاران هنوز پروژه‌های خود را آغاز نکرده اند که از رئیس سازمان جهادکشاورزی استان و ناظران وی درخواست داریم در اسرع وقت رسیدگی کنند که همه این پروژه ها امسال به بهره‌برداری برسد.

نماینده مردم شهرستان رزن و درگزین در مجلس یادآور شد: هفته آینده قرار است جلسه ای در رابطه با حل مشکل ارزش افزوده و عدم تعدیل پروژه های قنوات و کانال های آبرسانی از محل ماده ۵۶ این دو شهرستان با حضور رئیس سازمان جهادکشاورزی استان، رئیس دیوان محاسبات استان و مدیرکل اقتصاد و دارایی استان برگزار شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402022717355
  • خبرنگار : 50037