مدیرکل بیمه سلامت اردبیل خبر داد:

افزایش داروهای نازایی در تعهد بیمه به ۶۳ قلم/ برای ۵۰ نوع بیماری صعب العلاج بسته خدمتی تعریف شد

مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل با اشاره به افزایش داروهای نازایی در تعهد از ۱۵ قلم در سال گذشته به ۶۳ قلم در سال جاری گفت: برای ۵۰ نوع بیماری خاص و صعب العلاج نیز بسته خدمتی در سامانه های بیمه تعریف شد.

وحید خلیل‌اللهی مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل دوشنبه ۲۵ اردیبهشت در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه یک هزار و ۶۸۷ فرد نابارور در سامانه های الکترونیکی برای دریافت خدمات ویژه نشاندار شده است، افزود: داروهای نازایی در تعهد از ۱۵ قلم در سال ۱۴۰۰ به ۶۳  قلم در سال جاری افزایش یافت.

وی از حذف محدودیت سونوگرافی زنان باردار خبر داد و افزود: لوازم مورد تعهد درمان ناباروری از ۲  قلم به ۲۸  قلم افزایش یافت و سن درمان ناباروری زنان نیز از ۴۵ سال به ۴۹ سال تمام افزایش پیدا کرد.

خلیل‌اللهی به افزایش مدت زمان فرزندآوری از ۶ ماه به یک سال برای دریافت خدمات ناباروری اشاره کرد و ادامه داد: زایمان طبیعی در بیمارستانهای دولتی رایگان می باشد.

مدیرکل بیمه سلامت استان ضمن بیان اینکه مادران باردار، شیرده و فرزندان  تا ۵ سالگی با آزمون وسع و بدون الزام خانوار بیمه درمانی دریافت می کنند، گفت: نوزادان از بیمه درمانی مادرانشان تا یک ماه استفاده خواهند کرد.

خلیل‌اللهی به عقد قرارداد با کارشناسان مامایی به تعداد  ۲۲۵  کارشناس اشاره کرد و افزود: با مراکز درمان ناباروری ریحانه و قفقاز و بیمارستان خصوصی آراد برای خدمات به افراد تحت پوشش قرارداد بسته ایم.

وی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: ۶۳% جمعیت استان معادل ۷۹۵ هزار نفر تحت پوشش خدمات درمانی هستند و %۹۵ مؤسسات تشخیصی درمانی معادل ۹۸۷ مرکز طرف قرارداد با خدمات درمانی استان می باشند.

مدیرکل خدمات درمانی استان اضافه کرد: ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار بار مراجعه بستری و سرپایی بیمه ای در ۱۴۰۱ ثبت شده است و کل هزینه های  سال گذشته  ۶۲۲  میلیارد تومان می باشد.

خلیل‌اللهی تصریح کرد: برای سطح یک بیمه روستایی ۹۳  میلیارد تومان تاکنون به دانشگاه علوم پزشکی پرداخت کرده ایم.

مدیرکل بیمه سلامت استان اظهار کرد: ۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان هزینه دارویی، ۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان هزینه خسارت متفرقه که مستقیماً به بیمه شدگان پرداخت شده است و ۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان هزینه مرکز درمان ناباروری قفقاز، ۵۰۰ میلیون تومان هزینه مرکز درمان ناباروری ریحانه با مجموع ۱۰ میلیارد تومان از سوی این اداره کل در سال ۱۴۰۱ پرداخت شد.

برای ۵۰ نوع بیماری صعب العلاج بسته خدمتی تعریف شد

خلیل‌اللهی همچنین افزود: برای ۵۰ نوع بیماری خاص و صعب العلاج بسته خدمتی در سامانه های بیمه تعریف شده است که قبل از تشکیل صندوق فقط ۵ نوع بیماری خاص تعریف شده بود.

وی تعداد بیماران صعب العلاج نشاندار شده را تاکنون حدود  ۷ هزار و ۲۵۰  نفر برشمرد و گفت: از این تعداد ۲ هزار و ۵۰۰ نفر بیمار سرطانی می باشد.

مدیرکل خدمات درمانی استان تصریح کرد: اغلب هزینه های بیماران نشان دار شده در محل اخذ خدمت بصورت بیمه ای محاسبه میشود و همچنین برای رفاه حال بیمه شدگان در صـورت ابتلا به بیماری صعب العلاج برای دعوت به تشکیل پرونده به سـرپرستان خـانوار توسط سامانه شماره ۲۳۱۰۰۰ از سوی اداره کل بیمه سلامت پیامکی ارسال میشود.

مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل گفت: علاوه بر ۵۰ نوع بیماری خاص تعریف شده در سامانه ها، ۱۰۷ نوع بیماری صعب العلاج نیز تعریف مجدد و اسناد هزینه آنها طبق صورتحساب بررسی و مطابق ضوابط پرداخت می شود.

خلیل‌اللهی با بیان اینکه در سال گذشته به هزار و ۴۲۵ پرونده، ۷ میلیارد و هفتصد میلیون تومان و به ۲۲ نفر بیمار صعب العلاج تا سقف ۵۰ میلیون تومان پرداخت شده است، گفت: ۴۰ میلیون تومان هزینه اهداء کلیه به ۱۲ نفر پرداخت شد.

وی بیان کرد: بیمه شدگان مبتلا به ۵۰  نوع بیمـاری خـاص و صعب العلاج تحت پوشش تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح برای دریافت هزینه های خود باید به بیمه های اشاره شده مراجعه کنند.

خلیل‌اللهی افزود: اسناد هزینه درمان سال ۱۴۰۱ بیماران خاص و صعب العلاج فقط تا ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ قابل پذیرش می باشد.

مدیرکل بیمه سلامت استان با تأکید بر اینکه بیمه شدگان خدمات درمانی در موارد ابطال طی تماس با سامانه ۱۶۶۶ می توانند راساً اقدام نمایند، ادامه داد: بیمه شدگان صندوق سلامت همگانی و ایرانیان می توانند با مراجعه به سامانه شهروندی صدور اولیه و تمدید بیمه خود را بدون پرداخت هزینه های مربوط به پیشخوان انجام دهند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۹:۳۲
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402022516461
  • خبرنگار :