یک پیش‌بینی برای سفرهای مصر

وزیر گردشگری و آثار باستانی مصر شمار گردشگران ورودی به این کشور را در سال جاری میلادی پیش‌بینی کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از دیلی‌نیوز مصر، «احمد عیسی طاها» ـ وزیر گردشگری و آثار باستانی مصر ـ در دیداری با «مصطفی مدبولی»، نخست‌وزیر این کشور با اشاره به تحولات صنعت گردشگری مصر، به بررسی وضعیت فعلی این صنعت و شمار مسافران ورودی در سال ۲۰۲۳ و همچنین اجرای استراتژی ملی گردشگری و سایر موضوعات مرتبط پرداخت و اعلام کرد: شمار گردشگری ورودی به مصر در سه ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته میلادی ۴۳ درصد افزایش داشته است و برآورد می‌شود مصر در سال ۲۰۲۳ در مجموع از ۱۵ میلیون گردشگر خارجی میزبانی کند.

«احمد عیسی طاها» همچنین تحولات گردشگری مرتبط با «راهبرد ملی گردشگری مصر» را بررسی کرد که هدف آن جذب ۳۰ میلیون گردشگر تا سال ۲۰۲۸ با تمرکز بر حمل و نقل هوایی، تجربه گردشگری، بهبود فضای سرمایه‌گذاری و سه برابر کردن ظرفیت هتل‌ها و فعالیت‌های تفریحی است.

در این زمیه بیشتر بخوانید:

«فرعون» گردشگری مصر را نجات می‌دهد؟

تور کاذب مصر ۲۰۰ میلیون تومان!

مصر در سال‌های اخیر از چندین یافته باستان‌شناسی رونمایی کرده است. این اکتشافات نقش بسیار مؤثری در احیای صنعت مهم گردشگری مصر داشته‌اند، ‌درحالی‌ که این کشور سال‌ها تحت تاثیر ناآرامی‌های سیاسی قرار گرفته بود و با شیوع ویروس کرونا نیز آسیب بیشتری دید. پیش از همه‌گیری ویروس کرونا، شمار گردشگران این کشور سالانه ۱۳ میلیون نفر بود. یکی از برنامه‌های دولت مصر برای جذب گردشگرِ بیشتر به این کشور، ‌افتتاح «موزه بزرگ مصر» ‌است که در نزدیکی اهرام جیزه ساخته شده و برنامه افتتاح آن بارها به تعویق افتاده است.

مصر همچنین برای جذب گردشگران بیشتر از اروپا به‌ویژه فرانسه، به تازگی نمایشگاه «رامسس بزرگ و طلای فراعنه» را در پاریس برگزار کرده که تا پایان تابستان برپا خواهد بود. مقام‌های مصر امیدوارند نمایشگاهی که از آثار تاریخی این کشور در پاریس برگزار شده بتواند علاقه‌ به مصر و شمار گردشگران فرانسوی را که از این کشور بازدید می‌کنند افزایش دهد. مصر به این انگیزه، تابوت‌دان حدودا سه‌هزارساله «رامسس دوم»، ‌فرعون مصر باستان را برای نخستین‌بار به فرانسه فرستاده است.

احمد عیسی ـ‌ وزیر گردشگری مصر ـ به تازگی از ارائه تسهیلات جدید این کشور برای شهروندان چین، هند، رژیم صهیونیستی، ترکیه، ایران، مراکش و الجزایر خبر داده و گفته است که  «شهروندان ایرانی تنها از طریق شرکت‌های گردشگری می‌توانند وارد مصر شوند و تنها می‌توانند به جنوب سینا سفر کنند.» با این وجود و بنا بر آخرین اظهارات مقامات وزارت امور خارجه و گردشگری ایران، مصر هنوز در این‌باره با ایران مذاکره و توافق مستقیم نداشته است.

مصر که ۱۰۴ میلیون نفر جمعیت دارد، اکنون با بحران شدید اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کند و صنعت گردشگری آن ۱۰ درصد از تولیدات ناخالص داخلی و حدود ۲ میلیون شغل را شامل می‌شود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1402022516279
  • خبرنگار : 71454