به گزارش ایسنا، دکتر بابک ثابت دیوشلی در نشست خبری اولین کنگره بینالمللی هوش مصنوعی در علومپزشکی که صبح دوشنبه ۲۵ اردیبهشت در دانشگاه علومپزشکی هوشمند برگزار شد، گفت: امیدوارم که برگزاری این جلسه منجر به همکاری بیشتر متخصصان حوزه علومپزشکی و فنیمهندسی شود.
وی با بیان اینکه اعتباربخشی آموزش پزشکی مجازی به ایران واگذار شده است،گفت: طی سفر اعضای فدراسیون جهانی آموزش پزشکی به ایران،این موضوع اعلام شد و دانشگاه علومپزشکی هوشمند این مسئله را برعهده دارد. ما با همکاری کشورهای منطقه میتوانیم این آموزش پزشکی هوشمند را پایش کنیم.
دکتر ثابت در پاسخ به پرسش ایسنا درباره مدت زمان اعتبار اعتباربخشی آموزش مجازی به ایران گفت:. دانشگاه علومپزشکی هوشمند به عنوان یک دانشگاه جوان در زمینه آموزش الکترونیکی فعالیت میکند. ما فعالیتها و ظرفیت آموزش مجازی خود را برای اعضای فدراسیون جهانی آموزش پزشکی بازگو کردیم که ظرفیت ما مورد رضایت قرار گرفت. آنها از عملکرد آموزشی ما در دوران کرونا رضایت داشتند. استانداردهای تدوین شده در زمینه آموزش مجازی مورد تایید فدراسیون جهانی آموزش پزشکی و میتواند در سایر نقاط جهان نیز کاربرد داشته باشد.
دبیر شورای آموزش پزشکی عمومی ادامه داد: فدراسیون جهانی آموزش پزشکی به اعتباربخشی آموزش مجازی ورود نمرده است اما شروع آن را به ایران سپردهاند. اعتباربخشی در این زمینه، ۱۰ ساله است.
دکتر ثابت گفت: امیدواریم که در پنل حکمرانی کنگره هوشمصنوعی بتوانیم در حوزه سلامت در هوش مصنوعی به ساماندهی برسیم. بحث گسترش عدالت در کانون توجه قرار دارد که با موضوع عدالت با استفاده از هوش مصنوعی میتواند میسر شود.
سیاستگذاریها اهمیت دارند
دکتر احمد احمدی،معاون بینالملل دانشگاه علومپزشکی هوشمند در این نشست خبری خاطرنشان کرد: مقام عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر توسعه روند بینالمللیسازی تاکید دارد. ما باید در دنیای امروز در مسیر بینالمللیسازی گام برداریم.
وی با بیان اینکه عصر طلایی هوش مصنوعی به دهه ۷۰ میلادی بازمیگردد،ادامه داد: دانشمندان در آن بازه زمانی، کاربرد هوش مصنوعی ۵۰ سال آینده یعنی این روزها را پیشبینی کرده بودند. پیشبینیهای آنها تا حد زیادی محقق شده است. بسیاری از کشورهای دنیا در زمینه هوش مصنوعی سرمایهگذاری کردهاند.
دکتر احمدی با بیان اینکه یکی از محورهای اصلی کنگره اصول سیاستگذاری در حوزه سلامت است، خاطرنشان کرد: سیاستگذاری در این عرصه باید پررنگ شود و سیاستگذاریها با به درستی تدوین شوند که در آینده موجب بهرهمندی برای کشور و ارتقا سلامت مردم شود.
وی ادامه داد: چین،مبلغ ۱۵۰ هزار میلیارد دلار برای هوش مصنوعی تخصیص داده است که تا سال ۲۰۳۰ به اولین کشور دنیا در زمینه هوش مصنوعی تبدیل شود. این کشور برای تحقق این موضوع در عرصه سیاستگذاریهای خود تغییر ایجاد کرده است. همانطور که میدانیم،چین یک کشور کمونیستی است اما برای تحقق دستیابی به رتبه اول جهان در عرصه هوش مصنوعی در سیاستهایش تغییراتی ایجاد کرده است.
انتهای پیام