عضو انجمن صنایع لبنی کرمانشاه:

نیازمند افزایش ۳۰ درصدی قیمت محصولات لبنی هستیم

عضو انجن صنایع لبنی استان کرمانشاه با اشاره به افزایش قیمت شیرخام، گفت: برای جبران هزینه‌های صنایع لبنی، نیازمند افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی قیمت محصولات لبنی هستیم.

فرهاد صیادیان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به افزایش حدود ۲۵ درصدی قیمت شیر خام گفت: قیمت هر کیلو شیرخام از ۱۲ هزار تومان به ۱۵ هزار تومان افزایش یافته است.

وی افزود: افزایش قیمت شیر خام به عنوان ماده اولیه تولید محصولات لبنی تاثیر بسزایی در افزایش هزینه‌های تولید کارخانجات دارد و سهم زیادی از هزینه تولید را به خود اختصاص می‌دهد.

وی ادامه داد: از سوی دیگر صنایع لبنی با افزایش سایر هزینه‌ها مانند هزینه بسته‌بندی، دستمزد و بیمه کارگران، هزینه حامل‌های انرژی و ... نیز مواجهند و مجموع این موارد تولید را دشوار کرده است.

این فعال صنعت لبنیات بر تاکید بر لزوم اصلاح قیمت محصولات لبنی متناسب با افزایش قیمت شیر خام، خاطرنشان کرد: برای اینکه زیانی متوجه کارخانجات تولید محصولات لبنی نباشد نیازمندیم که قیمت این محصولات بین ۳۰ تا ۳۵ درصد افزایش یابد تا بخشی از افزایش هزینه‌های صنایع را پوشش دهد.

به گفته صیادیان، همه این موارد در شرایطی است که قیمت شیر خام با نرخ مصوب کیلویی ۱۵ هزار تومان به دست کارخانجات برسد و کمبودی وجود نداشته باشد.

عضو انجمن صنایع لبنی کرمانشاه گفت: صنایع لبنی در حالی ناگزیر به افزایش قیمت محصولات خود هستند که این موضوع قطعا بر میزان فروش آنها اثر خواهد گذاشت، چون مردم قدرت خرید محصولات لبنی با قیمت بیشتر را ندارند، اما از سوی دیگر صنایع نیز اگر قیمت را بالا نبرند دچار ورشکستگی خواهند شد.

صیادیان کاهش فروش و به تبع آن کاهش تولید را از پیامدهای افزایش قیمت محصولات لبنی دانست و عنوان کرد: از سوی دیگر شیرو لبنیات به عنوان مواد غذایی ضروری از سبد غذای مردم کنار می‌رود.

وی اضافه کرد: راهکار این شرایط در نظر گرفتن حمایت‌هایی یا برای دامداران است تا شیر خام آنها با قیمت تمام شده کمتری تولید شود و یا اینکه دوباره یارانه‌ای به شیر اختصاص یابد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۴:۱۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402022415568
  • خبرنگار : 50181