مرتضی مبارکی در گفتوگو با ایسنا، درباره وضعیت ورزش وزنهبرداری در استان زنجان، اظهار کرد: در وزنهبرداری زنجان از ده سال گذشته با شیوه و مدیریت جدیدی که شکل گرفته کارهای خوبی انجام شده که نتیجه آن اقدامات، حضور ثابت ۴ نفر (یک ورزشکار در بخش بانوان و سه ورزشکار در بخش آقایان) در اردوهای تیم ملی است.
وی افزود: طبق برنامهریزیهای صورت گرفته حضور ورزشکاران زنجانی در المپیک ۲۰۲۴ را خواهیم داشت و بعد از آن با توجه به استعدادیابی و کشف نفرات جدید شاهد حضور ورزکاران در المپیک ۲۰۲۸ خواهیم بود.
این مسئول با بیان اینکه همه کسانی که در حال حاضر در تیم ملی حضور دارند از یک سالن با یک امکانات پرورش پیدا کردهاند، تصریح کرد: امکانان سختافزاری وزنهبرداری قیمت بالایی دارد و استان زنجان توانسته با رایزنیهایی که انجام شده ابزارالات جدیدی تهیه کند؛ گر چه این موارد نیز نیاز به حفظ، نگهداری و بهروزآوری دارد زیرا ابزارها نیز از بین میروند که امیدواریم این وضعیت با کمک مسئولان به حداقل برسد.
مبارکی ادامه داد: در ورزش وزنهبرداری هر ساله استعدادیابی انجام میشود و در این مورد وقفهای صورت نگرفته و حتی در زمان اوج شیوع ویروس کرونا نیز هیئت وزنهبرداری به عنوان اولین هیئت استعدادیابی مجازی را انجام داد. همچنین در خصوص شهرستانها نیز برخی شهرستانها همانند ابهر و خرمدره فعال بوده و یک ورزشکار نوجوان از شهرستان خدابنده در اردوی تیم ملی نوجوانان برای اعزام به مسابقات قرار دارد ولی برخی شهرستانها به دلیل مشکل در جمعآوری زیرساختها اعلام آمادگی نکردهاند.
دبیر هیئت وزنهبرداری با بیان اینکه نفراتی که قبلا جذب شده و در سطح جهانی وزنه میزنند پرورش یافته مربیان استان هستند ولی متاسفانه مربیان استانی در سطح ملی و استانی در زمیته تقدیر و حق رشد نادیده گرفته میشوند، خاطرنشان کرد: یک مربی عمر و جوانی خود را صرف پرورش استعداد میکند ولی خود او فراموش میشود. با ورزشکاران نیز وقتی از مسابقات برمیگردند باید تقدیر حداقلی به پاس زحمات سالانه و ماهانه از آنها صورت گیرد که این مورد در استان کمی ضعیف است که امیدواریم با برنامهریزی و پیگری مسئولان خبرهای خوبی در این زمینه به گوش برسد.
انتهای پیام