به گزارش ایسنا، کاظم غریب آبادی در اولین جلسه ستاد مرکزی هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی که در دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد، با تاکید بر اینکه آمریکا، جنایات بسیار گسترده ای انجام داده است، گفت: در عرصه داخلی، مردم باید بدانند آمریکا چه جنایاتی در حق ما انجام داده است؟ زیرا جنایات امریکا مستقیما مردم را هدف قرار داده است و باید این موضوع را بطور مداوم در برنامههای مختلف یاداوری کنیم و این موضوع هیچ ارتباطی با سیاست های کلان ما با امریکا ندارد و کسی که جنایت می کند باید آنرا برجسته کرده و پیگیری کنیم.
وی افزود: وقتی صحبت از افشا و بازخوانی حقوق بشر امریکا می کنیم هدفمان سیاسی نیست بلکه اقدامی کاملا منطبق با واقعیتها بوده و حقوقی است.
وی ادامه داد: ما در بعد داخلی در راستای ارتقای افزایش اگاهی عمومی و در بعد بین المللی باید اقداماتی را انجام دهیم تا افزایش اگاهی عمومی را در داخل کشور به خارج کشور منتقل کنیم. در حوزه داخل موضوعات متفاوت است و باید یکسری برنامههای شکلی پیگیری شود.
غریب آبادی ادامه داد: امریکا دو جنایت اصلی علیه مردم ایران در زمینه تروریسم و تحریم انجام داده است. ما ۱۷ هزار شهید ترور داریم از جمله ترور ناجوانمردانه شهید حاج قاسم سلیمانی وهمراهانشان. این جنایات امریکا باید دربرنامه هایمان برجسته شود.
دبیر ستاد حقوق بشر تصریح کرد: در حوزه تحریم باید بگویم که در تحریم، یک ملت قربانی هستند وباید بروی این موضوع که این جنایت را چگونه به تصویر کشیده کار کرد. حقوقدانان معتقدند تحریم یک جانبه، جنایت علیه بشریت است و جرم جدی در جامعه بین المللی است و تحریم ها حقوق بشر تمام مردم ایران را تحت تاثیر داده و یک ملت قربانی هستند.
وی افزود: در حوزه بین المللی باید حساسیتی در جامعه جهانی و تشویق انها به اتخاذ موضع در مورد نقض حقوق ملت ها در مورد امریکا ایجاد کنیم. جنایات امریکا علیه ملت ها در طول تاریخ بشریت بی سابقه است. ناگفته نماند آمریکا، مسئول اقدامات صهیونیستی اسراییل در رابطه با ایران است. ببینید آمریکا در امریکای لاتین و نیز در خصوص مردم بومی امریکا و ویتنام چه جنایاتی کرده است ؟ تجاوزهایی که در افغانستان و عراق داشت و حملات پهپادی که انجام داده فراموش نمی شود. بیش از ۳۰ یا ۴۰ هزار نفر در اثر حملات پهپادی امریکا کشته شده اند.
غریب آبادی افزود: مسئولیتی که جمهوری اسلامی و مردم و نخبگان در رابطه با افشاگری حقوق بشری امریکا دارند مسئولیت بی نظیری است و ما اگر کنار بکشیم کس دیگری پیدا نخواهد شد در مقابل زورگویی امریکا بایستد. ما ظرفیت وزارت خارجه و رایزنی های فرهنگی در خارج از کشور و برخی مجامع بین المللی فرهنگی را داریم.
وی افزود: در داخل برخی مسئولیتشان سنگینتر است مثلا مجلس ظرفیت کلیدی دارد و نمایندگان میتوانند این مباحث را در نطق های پیش از دستور شان مدنظر قرار دهند و بیانیه و قطعنامه داشته باشند. مثلا در کشورهای دیگر نمایندگان شان با دو سه نفر اپوزیسیون ایران جلسه استماع می گذارند و در خصوص حقوق بشر ایران صحبت میکنند. ما چنین ابتکاراتی در مجلس نداشتیم و بهتر است داشته باشیم.
وی ادامه داد: صدا و سیما و فضای مجازی هم مسئولیت کلیدی در ارتقای اگاهی عمومی در زمینه جنایات آمریکا دارد. همچنین سازمانهای مردم نهاد هم ظرفیت ویژه ای دارند. نقش سازمان های مردم نهاد در تحریم و تروریسم در زمینه افزایش اگاهی عمومی مهم است.
وی با طرح این سوال که چه اقداماتی باید در حوزه قضایی برای رسیدگی به جنایات امریکا باید انجام داد؟ گفت: اقدامات خوبی در زمینه شکایات علیه امریکا شده و دو پرونده در این زمینه بررسی شده که مهم است. در دادگستری تهران هم شعب ویژه ای برای رسیدگی پروندههای علیه امریکا ایجاد شده است. آرای زیادی هم علیه امریکا صادر شده است.
انتهای پیام