به گزارش ایسنا، در این اردوی جهادی که علاوه بر قرارگاههای جهادی و پژوهشکده سرطان معتمد، دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در برگزاری آن مشارکت داشت، در مجموع ۱۶ هزار خدمت پزشکی به صورت رایگان به مردم ارائه شد.
در این طرح جهادی که در روزهای پنج شنبه و جمعه، ۲۱ و ۲۲ اردیبهشتماه ۱۴۰۲ برگزار شد، پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی با حضور متخصص جراح پستان، رادیولوژیست، متخصص زنان و کارشناسان مامایی علاوه بر معاینه بیماران و انجام سونوگرافی و ماموگرافی پستان، بانوان منطقه را مورد از نظر سرطانهای شایع زنان بررسی نمودند.
با تمهیدات پیشبینیشده، بیماران شناساییشده در این طرح که نیاز به عمل جراحی و دریافت خدمات درمانی بیشتر دارند، به بیمارستانها و مراکز درمانی در سنندج یا تهران اعزام و به صورت رایگان درمان میشوند.
پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی، زمستان گذشته نیز با همکاری نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اعزام تیمی از زبدهترین و مجربترین متخصصان کشور مجهز به پیشرفتهترین تجهیزات تشخیصی موجود به شهرستانهای کمبرخوردار جاسک و کنارک، بانوان این مناطق را از لحاظ ابتلا به سرطان و سایر بیماریهای پستان و همچنین ویروس پاپیلومای انسانی به صورت رایگان بررسی کرد. بیمارانی که طی این غربالگریها شناسایی شدند به طور رایگان به کلینیک تخصصی پژوهشکده در تهران منتقل و خدمات درمانی لازم را دریافت کردند.
انتهای پیام