ارسلان رحیمی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه کل خطوط لوله ۱۴هزار کیلومتر است که اگر برای ۵۰۰کیلومتر عملیات نوسازی را بخواهیم انجام دهیم به نسبت ۱۴ هزار کیلومتر معادل یک بیست و هشتم است، به عبارت دیگر کزیر پنج درصد خطوط انتقال لوله نیاز به نوسازی دارند.
وی با بیان اینکه اگر یک خط واقعا نیاز به نوسازی داشته باشد نمیتوان از آن خط بهرهبرداری انجام داد و میبایست آن خط در سریعترین زمان از مدار خارج و تعویض شود، گفت: خط ۱۶ اینچ اهواز- نظامیه- اندیمشک علیرغم اینکه ۱۶حدود سال عمر دارد دچار مشکل شده که با خط ۲۰ اینچی آن را جایگزین خواهیم کرد.
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با بیان اینکه از زمانی که متوجه شدیم خط مشکل دارد فشار را کاهش دادیم تا مشکلی برای هسایگان ایجاد نشود و همان زمان نیز پروژه تعریف کردیم، گفت: هر زمان یک خط قابلیت بهرهبرداری نداشته باشد، یا به طور کامل حذف میشود و دیگر از آن استفاده نمیکنیم و یا با فشار کمتری از آن استفاده میکنیم تا زمانی که پروژه تعریف شود، ولی خطوطی که از نظر بهره برداری مشکل دارد و باید تعویض شود به پنج درصد نیز نمیرسد.
رحیمی با بیان اینکه در شرایط فعلی تنها خط ۱۶ اینج اهواز- نظامیه- اندیمشک نیاز به نوسازی دارد، اظهار کرد: بعد از انجام پیگرانی هوشمند و اسکن کامل خطوط، عیبیابی به طور کامل انجام میشود و در صورتی که مشکل وجود داشته باشد بسته به میزان خوردگی پروژه برای آن تعریف می شود.
وی افزود: در صورت وجود مشکل سه الویت مشخص می شود و در تمام پیگرانی هایی که صورت گرفته، الویت سه نیز انجام شده، موردهایی که در پیگرانی گزارش شد، اکنون به طور کامل برطرف شده است اینگونه نیست که اگر خوردگی وجود داشته باشد نسبت به آن بی تفاوت باشیم بلکه در زمانی کوتاه نیز برطرف میشود.
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران اظهار کرد: خوردگیهای اولویت یک در زمانی کوتاه برطرف میشود، گفت: در شرایطی که خط را بهره برداری میکنیم مطمئنیم که هیچ مشکلی وجود ندارد و اگر ریسک بالا باشد و بدانیم در نقطه ای قابلیت بهره برداری وجود ندارد در زمانی کوتاه آن مشکل را برطرف میکنیم.
رحیمی با اشاره به خودکفایی در حوزه تعمیرات خطوط لوله، گفت: تعمیرات و نگهداری خطوط لوله به طور کامل در داخل کشور انجام می شود و در این زمینه خودکفایی بالایی داریم.
انتهای پیام