اختصاص ۱۲۵ میلیارد و ۷۶۰ میلیون تومان تسهیلات مشاغل خانگی به چهارمحال و بختیاری در ۱۴۰۲

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه در سال جاری ۱۲۵ میلیارد و ۷۶۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال خانگی به استان اختصاص پیدا کرده است، گفت: از اعتبارات سال گذشته ۱۲ میلیارد تومان تاکنون جذب نشده است.

محسن مولوی ۲۳ اردیبهشت‌ماه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه تعهد ایجاد اشتغال در سال ۱۴۰۲ در این استان ۲۰ هزار و ۱۹ فرصت شغلی است، اظهار کرد: این مشاغل باید در حوزه صنعت، خدمات و کشاورزی ایجاد شود، باید پتانسیل‌های مختلف دستگاه‌های اجرایی در این راستا به کار گرفته شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه شش دستگاه اجرایی بیش‌ترین تعهد را در راستای ایجاد اشتغال در سال‌جاری دارند، گفت: کمیته امداد امام خمینی با ۳۸۰۰ شغل، بنیاد برکت با ۳۵۹۷ شغل، جهاد کشاورزی با ۲۶۰۰ شغل، سازمان صمت با ۲۱۰۰ شغل، بهزیستی با ۱۶۱۸ شغل و اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با ۱۲۰۰ شغل بیش‌ترین تعهد اشتغال را دارند.

وی افزود: ۳۵ دستگاه اجرایی در چهارمحال و بختیاری تعهد ایجاد اشتغال در سال ۱۴۰۲ را دارند، بیش‌ترین اشتغال در شهرستان‌های شهرکرد، لردگان، اردل و بروجن ایجاد می‌شود، دستگاه‌ها باید اشتغال ایجاد شده را به‌صورت واقعی ثبت کنند و در چهار مرحله راستی‌آزمایی و نظارت انجام خواهد شد، اگر شاهد انحراف تسهیلات باشیم، فرد از سامانه حذف و تعهد ایجاد اشتغال دستگاه از سامانه کسر می‌شود.

مولوی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۰۴ میلیارد تومان تسهیلات در حوزه مشاغل خانگی به چهارمحال و بختیاری اختصاص یافت، تاکید کرد: ۱۲ میلیارد تومان از این اعتبارات تاکنون جذب نشده است، سال گذشته چهار بانک توسعه تعاون، رفاه کارگران، کشاورزی و پست بانک متولی پرداخت این تسهیلات بودند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه در سال جاری ۱۲۵ میلیارد و ۷۶۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال خانگی به استان اختصاص پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: امسال چهار بانک ملی، صادرات، تجارت و قرض‌الحسنه مهر به حوزه پرداخت تسهیلات خانگی وارد می‌شوند.

وی با اشاره به فرآیند پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶ در چهارمحال و بختیاری، یادآور شد: ثبت‌نام متقاضیان از طریق سامانه جامع تسهیلات اشتغال و سایر سامانه‌ها انجام شده است، در مجموع ۱۸ هزار و ۳۹۹ متقاضی برای دریافت تسهیلات تبصره ۱۶ ثبت‌نام و ۱۰ هزار و ۱۰۵ نفر متقاضی به سیستم بانکی شده‌اند و به ۲۸۴ نفر تسهیلات به مبلغ ۲۸۴ میلیارد تومان پرداخت شده است.

مولوی خاطرنشان کرد: سال گذشته میزان تسهیلات تبصره ۱۶ ابلاغی به چهارمحال و بختیاری نزدیک به ۱۶۰۰ میلیارد تومان بود و ۱۷ دستگاه‌ اجرایی و ۱۸ بانک در این حوزه مسئولیت دارند.

انتهای پیام 

  • شنبه/ ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1402022314537
  • خبرنگار : 50250