مهدی دونده در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه ۸۵ درصد اقتصاد منطقه بر پایه کشاورزی استوار است، اظهار کرد: از آنجا که آب در حوزه کشاورزی یک نیاز بهشمار میرود و برای اینکه با اقدام عدهای سودجو، کشاورزان منطقه با مشکل بحران آب مواجه نشوند، برداشت آب از دشتهای شهرستان نیازمند پایش و نظارت است.
وی از استقرار اداره آب منطقهای در شهرستان تایباد خبر داد و افزود: با توجه به نیاز کشاورزان و مطالبه آنها، اداره آب منطقهای به صورت مستقل در شهرستان دایر شد.
دونده کاهش رفت و آمد کشاورزان به تربت جام برای هماهنگی اداری را از مزایای استقرار اداره آب منطقهای در شهرستان عنوان کرد و گفت: محور تایباد به تربت جام به دلیل تردد ناوگان حمل و نقل ترانزیتی، بسیار پرخطر بهشمار میرود؛ به طوری که سال گذشته شاهد حوادث ناگواری در این مسیر بودهایم.
وی اظهار کرد: استقرار اداره آب منطقهای باعث شده کشاورزان نیازهای اداری خود را در شهرستان رفع و از خطرات تردد جادهای، اتلاف وقت، ازکارافتادگی و تحمیل هزینههای رفت و آمد جلوگیری شود.
فرماندار تایباد با اشاره به فعال بودن بیش از ۳۳۰ حلقه چاه عمیق در این شهرستان گفت: با توجه به کاهش نزولات جوی و افت آبهای زیرزمینی در حال حاضر شرایط خوبی در حوزه منابع آبی نداریم.
وی تأکید کرد: فعالیت اداره آب منطقهای در شهرستان به جز اینکه میتواند برای کشاورزان و رفع نیاز آنها مفید باشد، نظارت بر برداشت آب از دشتهای شهرستان با دقت و سرعت بیشتری انجام میشود و از انحرافات و برداشتهای غیرمتعارف نیز جلوگیری خواهد شد.
انتهای پیام