به گزارش ایسنا، نخستین نئوبانک(بانکداری نوین) حوزه نوآوری و فناوری کشور با عنوان پلتفرم فناورکارت در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۳ رونمایی شد.
فناورکارت، پلتفرم مالی مبتنی بر بانکداری نوین(نئوبانک) است که با هدف ارائه انواع خدمات عمومی، مالی، رفاهی، تخصصی و حمایتی به صورت آنلاین و همچنین یکپارچه سازی کلیه خدمات مورد نیاز اشخاص حقیقی و حقوقی دانش بنیانها در زیست بوم فناوری کشور طراحی شده است.
این پلتفرم در فاز نخست برای پرسنل شرکتهای فناور عضو پارک فناوری پردیس، در فاز دوم شرکتهای حقوقی مستقر در پارک و در فازهای بعدی برای کلیه شرکتهای دانش بنیان و فناور سراسر کشور و پرسنل آنها قابل بهرهبرداری است.
محمد کلاهیر، مدیر امور اعتباری و تجاریسازی صندوق نوین در این مراسم گفت: این پلتفرم در گام نخست با هدف بهبود خدمات مالی و رفاهی و تخصصی است. این پلتفرم دارای خدمات مالی و رفاهی اختصاصی، متنوع و جامعی نظیر ارائه تسهیلات حقیقی و حقوقی صندوق نوین و بانکها، ارائه خدمات ضمانتنامه صندوق، تسهیلات خرید اقساطی، تسهیلات حمایتی دستگاههای اجرایی، ارائه انواع خدمات ارزی، سرمایهگذاری در پروژه از طریق تامین مالی جمعی، کارت به کارت و نقل و انتقال ساتنا، پایا و کیف پول آنلاین است.
وی، ثبت نام و احراز هویت، انواع خدمات بیمه به شرکتها و پرسنل آنها، کارت تردد پارکها، پرداخت عوارض سالیانه، درخواست عضویت در پارک، تمدید مجوز فناوری و معافیت مالیاتی را از خدمات تخصصی فناورکارت عنوان کرد و یادآور شد: نئوبانک عرضه شده به صورت یک سوپر اپلیکیشن جامع در اختیار مشتریان قرار میگیرد و خدمات عمومی همچون افتتاح حساب بانکی، پرداخت خلافی خودرو، پرداخت عوارض آزادراهی، پرداخت عوارض خروج از کشور، خرید شارژ و بستههای تلفن همراه، خرید طرح ترافیک، پرداخت قبوض، خریدهای فروشگاهی، تخفیفهای گروهی رستوران، فروشگاهها و مراکز تفریحی، خرید بلیط، رزرو هتل و نیکوکاری را نیز در بستر خود دارد.
توسعه دهنده فین تکهای نوین بانکداری
سید روح اله میرامینی مدیرعامل صندوق توسعه فناوریهای نوین نیز در این مراسم با اشاره به خدمات این صندوق به زیست بوم نوآوری کشور گفت: این صندوق تلاش میکند هر آنچه که در حوزه فین تک برای ارتباط بین شرکتها و افراد حقیقی و تسهیل در ارائه خدمات و مشارکت آنها در طرحهای فناورانه نیاز است را برای آنها فراهم کند.
وی در تشریح محصولات فین تکی این مجموعه افزود: در این راستا زیرساختهای مختلفی همچون زیرساخت تامین مالی جمعی را فراهم کرده است که بانک مهر می تواند با استفاده از این زیرساخت به عنوان اولین بانک به حوزه تامین مالی جمعی(کرادفاندینگ) ورود کند.
وی اضافه کرد: همچنین بستر لندتک و ارائه وامهای خرد فراهم شده است که این مساله در دنیا به سرعت در حال رشد است. ضمن اینکه در این صندوق اینشورتک و ارائه محصولات بیمهای در بستر آنلاین نیز توسعه پیدا کرده است.
انتهای پیام