استان مرکزی پیشرو و پیشگام تشکیل مجامع خیرین در کشور

استاندار مرکزی با بیان اینکه پیشرفت و آبادانی استان جز با همراهی خیرین و گروه‌های جهادی تقریبا غیرممکن است گفت: استان مرکزی از گذشته‌های دور، پیشرو و پیشگام تشکیل مجامع خیرین در کشور بوده است.

فرزاد مخلص الائمه، چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت در مراسم نهمین سالگرد تاسیس موسسه خیریه حامی‌یار و آغاز توسعه فعالیت خیریه در بیمارستان امیرکبیر شهر اراک اظهار کرد: در استان مرکزی بالغ بر ۱۴۰۰ گروه جهادی، با جمعیتی ۲۰ هزار نفری فعالیت دارند که خروجی کار آن‌ها در استان و خارج از استان در مناطق محروم آشکار است. در مردادماه سال گذشته ۲۴ استان کشور تحت تاثیر خسارت سیل قرار گرفتند که استان مرکزی نیز جزو استان‌های درگیر سیل بود اما اولین منازل بازسازی شده آسیب دیده از سیل در کل کشور را با زحمات خیرین و گروه‌های جهادی تحویل مردم دادیم و  منازل سری دوم نیز ظرف چند روز آینده تحویل خواهد شد.

مخلص الائمه با بیان اینکه به‌زودی ابر پروژه بیمارستان ولیعصر(عج) پایان خواهد یافت گفت: برق رسانی بیمارستان ولیعصر(عج) را به طول یک کیلومتر و در عمق ۹ کیلومتری زمین، ظرف ۴۸ ساعت که یکی از سریع ترین عملیات های تاریخ استان و کشور بود، با مشارکت بیش از ۲۵۰ نفر و با حضور ۲۰ دستگاه به پایان رساندیم. بخشی از تجهیزات بیمارستان نیز وارد انبارها شده و به زودی نصب خواهد شد.

استاندار مرکزی اضافه کرد: همزمان، احداث بیمارستان زنان و زایمان استان، توسعه بیمارستان آیت‌الله خوانساری، تکمیل مرکز توانبخشی و آماده سازی بخش سوانح سوختگی پرتوی را نیز در دستور کار قرار دادیم تا استان مرکزی به قطب سلامت کشور تبدیل شود.

وی با تاکید بر اینکه تا پیش از انقلاب اسلامی، ایران کشوری ضعیف و فقیر از همه لحاظ بود تصریح کرد: در سال های اولیه دفاع مقدس، ما در تامین سیم خاردار نیز ناتوان بودیم اما اکنون متهم به صادرات پیشرفت ترین سلاح ها به ابرقدرت های جهان هستیم که این نشان از پیشرفت و همت جوانان ایران دارد. 

علی اکبرکریمی، نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی نیز با تقدیر و تشکر از همراهی مردم در کمک به خیریه‌های استان اظهار کرد: خوشبختانه موسسه خیریه حامی‌یار توانسته با کمک خیرین، گستره خدماتش را در سطح وسیع‌تری ارائه دهد. موسسه حامی‌یار توانسته بدون پرداختن به حاشیه‌ها، در متن امر کمک به کودکان مبتلا به سرطان فعالیت کند و همین دستاورد، سلامت و صداقت و جدیت مسئولین و کارکنان موسسه را می‌رساند. 

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی افزود: در مجلس طرحی را برای تعیین ضوابط و مقررات سازمان های مردم نهاد در دست پیگیری داریم که جلساتی را نیز در این خصوص داشتیم تا مسیر فعالیت خیریه‌ها و موسسات مردم نهاد بیشتر از گذشته هموار شود.

علیرضا امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این آیین اظهار کرد: فعالیت های علوم پزشکی در زمینه های توسعه ای از سالیان قبل انجام شده و ما اکنون این اقدامات را به نتیجه رسانده‌ایم. موسسه خیریه حامی یار در طول این سال‌ها همواره حامی دانشگاه بوده و ما در دانشگاه همواره نیازمند موسسات مردم نهاد هستیم تا خدمات بیشتری انجام دهیم. 

امانی افزود: برنامه ما این است تا فضای مناسبی برای موسسات مردم نهاد در دانشگاه فراهم کنیم تا موسسات در این فضا بتوانند فعالیت‌های بهتر و بیشتری با همراهی دانشگاه برای خدمت به مردم انجام دهند.

حامد صوفی مدیرعامل موسسه خیریه حامی‌یار نیز در حاشیه مراسم نهمین سالگرد تاسیس موسسه خیریه حامی‌یار و آغاز توسعه فعالیت خیریه در بیمارستان امیرکبیر شهر اراک، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: موسسه خیریه حامی‌یار با هدف حمایت از کودکان مبتلا به سرطان در سال ۱۳۹۳ توسط جمعی از نیکوکاران با آگاهی از نیازهای کودکان بیمار و با همت والای خیرین استان مرکزی شکل گرفت و پس از اخذ مجوزهای قانونی از مراجع ذی ربط از اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ فعالیت‌های خود را رسما ادامه داد.

وی افزود: موسسه خیریه حامی‌یار بر آن است تا با ارائه خدمات حمایتی و آموزشی به صورت عمومی و تخصصی به کودکان مبتلا به سرطان و خانواده ایشان ‌و همچنین از طریق توسعه و تجهیز مراکز درمانی در استان مرکزی، موجبات تسهیل و تسریع روند درمان کودکان و همچنین آرامش‌خاطر خانواده‌ این عزیزان را فراهم آورد.

صوفی در رابطه با چشم انداز موسسه خیریه حامی‌یار گفت: از جمله آرمان‌های موسسه، می‌توان به حمایت مالی و بهبود کیفیت زندگی کودکان بیمار، استفاده بهینه از ظرفیت داوطلبان، ارتقا کیفی بخش‌های بستری کودکان بیمار و آگاهی بهشی در خصوص بیماری سرطان اشاره کرد که با همت تمامی داوطلبان، عزم بر تحقق آن‌ها داریم.

وی با بیان اقدامات و خدمات حامی‌یار تصریح کرد: افتتاح دفتر خدمات حمایتی در بیمارستان امیرکبیر اراک، تاسیس اولین مدرسه بیمارستان، پرداخت هزینه دارو، بستری، جراحی، آزمایش، تصویر برداری و تجهیزات حین درمان، ارائه خدمات پزشکی و پیراپزشکی، آموزش تحصیلی و غیرتحصیلی، خدمات مشاوره و روانشناسی، خدمات تسکینی در منزل، پرداخت هزینه تردد و توزیع تغذیه روزانه از جمله اقدامات و خدمات حامی‌یار است. 

صوفی با بیان اینکه درآمد امسال خیریه نسبت به پارسال به شکل rابل توجهی افزایش یافته است گفت: در سال جاری به منظور توسعه بیشتر و طبق هم افزایی و هم اندیشی که با مدیریت بیمارستان امیرکبیر اراک داشتیم مقرر شد ضمن ارائه خدمات به کودکان مبتلا به سرطان، بتوانیم طبق پروتکل ها به تمامی بیماران بیمارستان امیرکبیر خدمات ارائه دهیم.

مدیرعامل موسسه خیریه حامی‌یار ضمن تشکر از شرکت گداختار بابت حمایت مالی از مراسم سالگرد تاسیس خیریه گفت: اصل و ملاک فعالیت ما در خیریه، شفافیت و پاسخگویی بوده است و همواره در تراز مالی موسسه، جزئیات کمک‌های مردمی و هزینه‌ها عنوان شده است. همچنین خیرین محترم می‌توانند کمک‌های مالی خود را به شماره کارت موسسه خیریه حامی‌یار ۶۱۰۴۳۳۷۸۳۳۱۴۳۰۵۸ واریز کنند.

انتهای پیام

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۲۰:۵۳
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402022013328
  • خبرنگار : 50598