رضا ثقتی امروز در نشست شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان گیلان، رویکرد کارگروه فرهنگی این شورا را الگوسازی دانست و اظهار کرد: باور ماست مردانی که فرهنگ و حماسه دفاع مقدس را خلق کردند، قهرمانان واقعی و الگوهای بارز کشور هستند و باید برای نسل جوان معرفی شوند.
وی با تاکید بر لزوم محتواسازی درباره چهره های برجسته، اما کمتر شناخته شده دوران انقلاب و دفاع مقدس، افزود: سال گذشته مراسم نکوداشت «سید اسماعیل اتقیا» کهنسال ترین مبارز انقلابی در قید حیات را برگزار کردیم و کتاب زندگینامه ایشان به چاپ رسیده و در حال تولید فیلم نیز هستیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان از برگزاری مراسم نکوداشت «مادران فجرآفرین» همزمان با سوم خردادماه در استان خبر داد و بیان کرد: به معرفی مادران سه شهید استان خواهیم پرداخت.
ثقتی، تمرکز جنگ نرم دشمنان را بر سه قشر دانش آموز، دانشجو و هنرمند دانست و متذکر شد: باید نسل جوان را پای کار انقلاب بیاوریم و لذا پویش «قهرمان من» در سطح مدارس برگزار خواهد شد و دانش آموزان درباره قهرمان زندگی خود به تولید محتوا می پردازند.
وی با بیان اینکه از هنرمندان می خواهیم به تولید اثر هنری با محوریت فرهنگ ایثار و شهادت بپردازند، خاطرنشان کرد: با مشارکت بنیاد شهید و امور ایثارگران، از ارکستر سمفونی گیلان برای تولید ارکستر ایثار حمایت می شود و لذا شاهد دو شب اجرا در گیلان و یک شب اجرا در تالار وحدت خواهیم بود.
مدیرکل ارشاد اسلامی گیلان گروه های سرود استان را بی بدیل دانست و افزود: می خواهیم گیلان را به عنوان پایتخت سرود کشور معرفی کنیم و گروه های سرود شهرستانی را پای کار بیاوریم لذا از ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی ۱۷ شهرستان خواسته شده ۱۷ سرود پرمحتوا و فاخر را در سطح ملی تولید کنند.
وی با اشاره به ظرفیت رسانه در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، عنوان کرد: گیلان رتبه هفتم کشور از نظر تعداد رسانه های مکتوب و رتبه سوم از نظر تعداد رسانه های مجازی را دارد.
ثقتی، تولیدات هنری همچون فیلم و تئاتر و موسیقی و سرود و قصه گویی و... را ابزار جهاد تبیین دانست و اضافه کرد: هنر جذاب و گیرا و نافذ و ماناست و لذا هنرمندان با رویکرد جهاد تبیین به موضوع ایثار و شهادت ورود کنند.
انتهای پیام