یادواره ۱۱۰۰ شهید ملایر با حضور وزیر ارشاد برگزار می‌شود

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ملایر از برگزاری یادواره ۱۱۰۰ شهید والامقام شهرستان ملایر با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد و گفت: این یادواره ۵ خردادماه در مصلی حضرت ابوالفضل(ع) برگزار می‌شود.

حسین فارسی چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه در جلسه هماهنگی برگزاری یادواره ۱۱۰۰ شهید والامقام شهرستان ملایر که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مرتبط برگزار شد، اظهار کرد: سخنران این مراسم باشکوه محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

وی با بیان اینکه تمامی دستگاه‌های اجرایی، ارگان‌ها و نهادهای شهرستان ملایر باید نقش خود را در برگزاری این یادواره به خوبی ایفا کنند، افزود: همه اقشار، گروه‌ها و ادارات باید حضوری فعال و پررنگ در این یادواره داشته باشند و از هم‌اکنون تبلیغات و اطلاع‌رسانی به صورت گسترده انجام شود.

معاون فرماندار ملایر خاطرنشان کرد: همه ما وامدار امام خمینی(ره) و شهدای سربلند نظام و انقلاب اسلامی هستیم و برای زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا و آرمان‌های والای آنها باید تلاش کنیم.

فارسی یادآور شد: نصب بنرهای یادواره، برقراری نظم و امنیت و ترافیک، استقرار چادرهای سلامت، برپایی موکب‌ها و فضاسازی و آماده‌سازی محل برگزاری یادواره در مصلی حضرت ابوالفضل(ع) از دیگر مصوبات این جلسه بود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402022012921
  • خبرنگار : 50038